• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL ISTOK – 19. KOLO

Bjelovar izgubio na Gradskom stadionu, Mladost se vratila u Ždralove s bodom

Od sedam odigranih utakmica, u tri su slavili domaći, u dvije gosti i dvije su odigrane neriješeno

E-mail Ispis PDF

U subotu, 21. ožujka, odigrane su utakmice 19. kola III. Hrvatske nogometne lige istok. Od sedam odigranih utakmica, u tri su slavili domaći, u dvije gosti i dvije su odigrane neriješeno.

Bjelovar je na Gradskom stadionu dočekao Vukovar. Prvo poluvrijeme završilo je vodstvom Bjelovarčana 1:0, pogotkom Jurića u 39. minuti. U drugom poluvremenu Vukovarci prvo izjednačavaju, pogotkom Dalić u 64. minuti, da bi pred kraj utakmice postigli još dva pogotka, Marinčić u 82. i  Koledić u 90. minuti i nakraju pobijedili s 1:3.

Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo na Gradskom stadionu u Bjelovaru.

Mladost iz Ždralova je u ovom kolu gostovala u Oriovcu gdje je s domaćim Oriolikom odigrala neriješeno 0:0 te se vratila kući s jednim zasluženim bodom.

– Odigrali smo tvrdu utakmicu, domaćin je bio do boli napaljen i žestok. Mi smo bili cijelu utakmicu bolji. Imali smo 14 udaraca prema golu, a oni su imali samo šest. Na kraju je završilo 0:0. Igrali smo bez Kuprešanina koji je povrijeđen, isto tako nije bilo ni Vrbanića, a Renić je ušao tek u drugom dijelu, tako da smo na kraju igrali s juniorima. Bod je zasluženo osvojen i idemo dalje   – rekao je nakon utakmice Nikola Papac, trener Mladosti.

Ažurirano ( Subota, 21 Ožujak 2015 18:53 )