• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ČLANOVI ORIJENTACIJSKOG KLUBA BJELOVAR NA MEĐUNARODNOM ORIJENTACIJSKOM NATJECANJU »OTVORENO PRVENSTVO SLAVONIJE I BARANJE«

Bjelovarčani u Našicama osvojili četiri medalje

Od članova OK Bjelovar najuspješniji su bili Petar Perica (2. mjesto u kategoriji M21B), Mladen Perica (3. u M21B), Nikolina Šantić (3. u Ž21B) i Željko Belaj (3. u M55)

E-mail Ispis PDF

NAŠICE Na međunarodnom orijentacijskom natjecanju »Otvoreno prvenstvo Slavonije i Baranje« koje je proteklog vikenda, od 21. do 22. ožujka, održano u Našicama sudjelovali su i članovi Orijentacijskog kluba Bjelovar.

Prvog dana održana je utrka na srednjim, a drugog dana na dugim stazama. Obje utrke boduju se za Kup Hrvatske, a rezultati se zbrajaju za generalni plasman u »SiB open«.

Od članova OK Bjelovar najuspješniji su bili Petar Perica (2. mjesto u kategoriji M21B), Mladen Perica (3. u M21B), Nikolina Šantić (3. u Ž21B) i Željko Belaj (3. u M55).

Nastupili su još: Tihomir Despetović (M21E), Antonija Orlić (Ž21E), Robert Orehoci (M35) i Domagoj Šantić (M21B).

U natjecanju je sudjelovalo 222 natjecatelja i natjecateljica iz Finske, Mađarske, Slovenije, Srbije, Španjolske i Hrvatske, a medalje i nagrade pobjednicima uručio je Krešimir Žagar, gradonačelnik grada Našica.

Više informacija i fotografija potražite na www.okb.hr!

Ažurirano ( Utorak, 24 Ožujak 2015 21:53 )