• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL ISTOK – 20. KOLO

Mladost s Brda ispratila Đakovčane s 2:1, Bjelovar upisao drugi poraz zaredom

Dobili smo dva gola nakon kikseva obrane, nakon toga smo se vratili i imali nekoliko prilika, ali nažalost nismo zabili. Na kraju smo kažnjeni relativno visokim porazom od 2:0 – kratko je prokomentirao trener Mario Kos nakon utakmice

E-mail Ispis PDF

Fotografije: 034portal.hr

POŽEGA Bjelovar je u ovom kolu gostovao u Požegi te od domaće NK Slavonije izgubio s 2:0 i tako upisao drugi poraz zaredom.

– Dobili smo dva gola nakon kikseva obrane, nakon toga smo se vratili i imali nekoliko prilika, ali nažalost nismo zabili. Na kraju smo kažnjeni relativno visokim porazom od 2:0 – kratko je prokomentirao trener Mario Kos nakon utakmice u Požegi.

U sljedećem kolu Bjelovar na Gradskom stadionu dočekuje Podravinu iz Ludbrega. Kako se igralo u Požegi pogledajte na fotografijama.

Mladost je u nedjelju, 29.ožujka, na svom Brdu dočekala Croatiu iz Đakova koju je pobijedila s 2:1. Golove za Mladost postigli su Sučić s bijele točke u 55 minuti i Kuprešak 64. minuti.

– Prvo poluvrijeme bili smo loši, a u drugom poluvremenu, kad je ušao Renić, popravili smo se, igrali odlično, vodili smo 2:0, a da bi to malo upropastili i primili gol. Na kraju smo ubilježili tri važna boda. Iduće kolo igramo u Pletrenici, riječ je o derbiju za prvo mjesto. Idemo na sve, jer nemamo što izgubit. Oni doma još nisu izgubili niti jednu utakmicu, znači to će nam biti jedan novi izazov. Bit ćemo kompletni i očekujemo pobjedu, ali i bod će nam biti velik kao kuća – rekao je nakon utakmice trener Mladosti Nikola Papac

Ažurirano ( Nedjelja, 29 Ožujak 2015 19:48 )