• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA –12. KOLO

Samo Čazma slavila doma

Od šest odigranih utakmica u četiri su slavili gosti, u jednoj su pobijedili domaći, a jedna je završena neriješeno

E-mail Ispis PDF

Ovaj vikend odigrane su utakmice odgođenog 12. kola I. ŽNL BBŽ. Od šest odigranih utakmica u četiri su slavili gosti, u jednoj su pobijedili domaći, a jedna je završena neriješeno.

Trnski iz Nove rače ugostio je u ovom kolu Tomislav iz Bereka s kojima je odigrao neriješeno 1:1.

– Prava prvenstvena utakmica, čvrsta, puno duela, igra na sredini, bez puno šansi, i po meni neriješeno je najobjektivniji rezultat. Dvije greške, jedna od naše strane, jedna s njihove i realan rezultat 1:1 – kratko je nakon utakmice prokomentirao trener Trnskog  Igor Blagojević.

U Siraču je gostovao Dinamo iz Predavca koji je nakon 90 minuta bio bolji od domaćeg Kamena te ubilježio pobjedu 1:2.

– Utakmica je počela normalno, a nakon pola sata igre dobili smo dva žuta kartona i isključenje, tako da smo do kraja igrali s igračem manje. Osim toga promašili smo i tri čiste situacije. Tako da nakon toga normalo da nismo mogli dobiti utakmicu. Iako ne mogu biti zadovoljan nakon poraza, zadovoljan sam kako su igrači odgovorili s igračem manje – rekao je nakon utakmice Marijan Adamović trener Sirača.

U Velikom Trojstvu odigran je općinski derbi u kojem su gosti iz Čurlovaca upisali pobjedu od 0:1.

– Prvo poluvreme prošlo je malo u dominaciji Čurlovca i tu su oni zabili gol. Drugo smo mi bili puno bolji, ali nismo uspjeli realizirati dvije prilike. Na kraju je bio čisti penal za nas, nemam pojma zašto ga sudac nije dosudio – kratko je prokomentirao nakon utakmice trener Bilogorca Marko Čurić.

Brestovac je ugostio Lastu iz Gudovca te od njih primio četiri gola i izgubio visokim rezultatom od 1:4.

– Bili smo dosta oslabljeni, za četiri do pet standardnih igrača, i nismo dobro ušli u utakmicu. Iz dvije kardinalne greške primili smo dva gola, a poslije toga smo se malo digli i većim dijelom dominirali, pogotovo početkom drugog poluvremena. No, nažalost uspjeli smo zabiti samo jedan gol. Ključan je bio i penal za 1:3, a nakon njega na samom kraju pao je i četvrti. Mladi smo i neiskusni, a ovo je zaslužena pobjeda gostiju – nakon utakmice kratko je izjavio Marijan Jovanović, trener Brestovca.

Čazma je u subotu, 28. ožujka, ugostila Hajduk iz Hercegovca i upisala još jednu pojedu od 2:1.

– Mogu samo reći da smo bolja ekipa, dominirali smo cijelu utakmicu te zasluženo pobijedili – kratko je izjavio Božo Vuković trener Čazme.

U Brezovcu su gosti iz Velike Pisanice bili bolji te pobijedili s 0:1.

–  Nismo dobro otvorili utakmicu, u trećoj minuti smo promašili čisti zicer za 1:0, možda bi nas taj gol odvezao u neke druge vode. Onda je Pisanica imala nekoliko zicera gdje je Pavić dobro reagirao. No, na kraju dok smo mi uspostavili neku terensku inicijativu, dogodio se jedan lijepi centar šut, iskusni Pećar lijepo je to zatvorio nutarnjom i Palić se okliznuo, lopta preko njega ušla u gol. Pokušali smo zadnjih 10 do 15 minuta nešto još s dugim loptama, pogodili smo prečku i imali nekoliko slobodnih udaraca. Tako da nam, nakon zaslužene pobjede Pisanice ostaje i dalje borba za opstanak – rekao je nakon utakmice Petar Bošnjak trener BŠK Brezovca.

Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo u Brezovcu.

Ažurirano ( Nedjelja, 29 Ožujak 2015 19:19 )