• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL ISTOK – 21. KOLO

Bjelovar uzeo bod na Gradskom stadionu, Mladost odigrala derbi neriješeno

Od osam odigranih utakmica, u dvije su slavili domaći, u dvije gosti i četiri su odigrane neriješeno

E-mail Ispis PDF

U subotu, 4. travnja, odigrane su utakmice 21. kola III. Hrvatske nogometne lige istok. Od osam odigranih utakmica, u dvije su slavili domaći, u dvije gosti i četiri su odigrane neriješeno.

Bjelovar je u ovom kolu dočekao Podravinu iz Ludbrega te nakon 90 minuta igre odigrao neriješeno 0:0.

Nakon dva poraza u prethodna dva kola utakmica protiv Podravine nam je bila vrlo bitna. Učinili smo sve da danas pobijedimo i igračima ne mogu ništa zamjeriti na trudu i zalaganju. Međutim, nismo uspjeli realizirati naše izglednu prilike. Zahvaljujemo se našim navijačima što su ispunili tribine Gradskog stadiona i bili nam podrška – kazao je nakon utakmice Mario Kos, trener Bjelovara.

Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo na Gradskom stadionu u Bjelovaru.

Mladost iz Ždralova u ovom je kolu gostovala u Pleternici gdje su pokušali zadati prvi poraz domaćoj Slaviji u ovoj sezoni. U tome nisu uspjeli te je utakmica završena neriješeno 1:1. Gol za Mladost postigao je Ivančić u 53. minuti, a za domaće Jakovljević u 69. minuti.

– Hrabro smo ušli u utakmicu sa željom da zabijemo tri gola, jer je protivnik na svom terenu od 10 utakmica imao 10 pobjeda. Znači nije izgubio ni bod doma te prvi je na tablici. Mi smo počeli odlično, vodili smo 1:0, a imalo smo i tri situacije gdje smo mogli doći do 2:0. Na kraju smo primili gol iz prekida. No, u samom finišu imali smo još dvije, tri situacije u 85. i 95 minuti da postignemo gol i pobijedimo. Podijeli smo bodove i možemo reći da smo zadovoljni, ali smo i malo tužni jer smo bili puno bliže pobjedi nego domaćin – rekao je nakon utakmice Nikola Papac, trener Mladosti iz Ždralova.

Zahvaljujući kolegama iz 034protala i njihovim fotografijama pogledajte kako se igralo u Pleternici.

Ažurirano ( Subota, 04 Travanj 2015 20:31 )