• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


RUKOMETNI KLUB ČAZMA SUDJELOVAO NA DVODNEVNOM RUKOMETNOM TURNIRU »POŽEŠKI DJEČACI« U POŽEGI

Mladi Čazmanci iza sebe ostavili 11 klubova

U borbi za poredak od 5. do 8. mjesta pobijedili su POŽEGU 10:7 te ekipu MAKSIMIR-PASTELA 13:13 gdje su također na sedmerce pobijedili i osvojili odlično 5. mjesto

E-mail Ispis PDF

POŽEGA Rukometni klub Čazma tijekom Uskrsnih praznika 1.i 2. travnja sudjelovao je na dvodnevnom rukometnom turniru »Požeški dječaci« u Požegi koji se ove godine održao jedanaesti put za redom te je okupio dječake rođene 2002. godine i mlađe. U organizaciji Sportskog društva Lopta i Rukometnog kluba Požega  na turniru se natjecalo šesnaest rukometnih ekipa s rekordnim brojem od oko 350 mladih rukometaša iz cijele Hrvatske. Po broju sudionika ovaj turnir jedan je od pet najvećih rukometnih turnira u državi, a mladi rukometaši RK Čazme izuzetno su ponosni svojim sudjelovanjem i visokim plasmanom na turniru.

RK Čazma je u grupi D savladala dva premijerligaša SPAČVU sa 16:11 i ĐAKOVO sa 13:7 te u utakmici za prvo mjesto u skupini, tijesno izgubila od domaćina POŽEGE 11:12.  U borbi za polufinale igrali su s prvakom Slavonije OSIJEKOM izjednačenim rezultatom 12:12 te nesretno izgubili na sedmerce. U borbi za poredak od 5. do 8. mjesta pobijedili su POŽEGU 10:7 te ekipu MAKSIMIR-PASTELA 13:13 gdje su također na sedmerce pobijedili i osvojili odlično 5. mjesto. Ostavivši iza sebe jedanaest klubova, mladi rukometaši RK Čazma pod vodstvom trenera Gorana Plentaja, prema riječima organizatora, najugodnije su iznenađenje ovog rukometnog turnira.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 06 Travanj 2015 19:13 )