• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA – 13. KOLO

U derbiju za vrh tablice slavio Dinamo

Težili smo igri, za razliku od protivnika, koji je pokušao čvrstom, agresivnom i preoštrom igrom zaustaviti našu tehnički bolju momčad – kratko je nakon utakmice izjavio Slavko Prišćan, trener Dinama

E-mail Ispis PDF

Ovaj vikend odigrane su utakmice odgođenog 13. kola I. ŽNL BBŽ. Od šest odigranih utakmica u pet su slavili domaći, a u jednoj su pobijedili gosti i to u Brezovcu, gdje su igrači Trnskog iz Nove Rače nadigrali domaći BŠK s 0:1.

U Velikoj Pisanici gostova je Čazma koju su domaći igrači nadigrali rezultatom od 2:1.

– Odigrali smo ravnopravnu utakmicu dvoje podjednako jakih protivnika. Čazma je čak bila prvo poluvrjeme nešto malo bolja koje smo završili s 0:0. U drugom poluvrijemenu smo uspostavili ravnotežu i zasluženo pobijedili uz veliku borbenost i dobru igru cijele ekipe – nakon utakmice kratko je prokomentirao Saša Kranjčević, trener Bila.

U Hercegovcu gostovao je Brestovac koji su domaći igrači rutinski nadigrali s 3:0

– Ovo je bila jedna rutinska pobjeda u kojoj smo pokazali veliku razliku u kvaliteti. Razlika je naravno mogla biti i veća. Gosti iz Brestovca su imali i jednu priliku koji nisu uspjeli realizirati. Čestitam mojim igračima na htjenju i na pokazanoj igri. Meni je bitno da smo igrali nogomet za razliku od utakmice iz prošlog kola – rekao je nakon utakmice Željko Rebrović, trener Hajduka.

U Gudovcu Lasta je dočekala Bilogorac iz Velikog Trojstva kojeg su nakon 90 minuta igre uspjeli nadigrati s rezultatom 2:0.

– Odigrali smo jednu tvrdu utakmicu. Do zadnjih 25 minuta gosti iz Velikog Trojstva uspjeli su držali izjednačen rezultat 0:0, čak su imali i neke prilike. No, nakon prvog primljenog gola malo su se raspali, pa je razlika mogla biti i veća – kratko je rekao nakon utakmice Darko Coha, trener Laste.

Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo na Gudison parku u Gudovcu.

U Čurlovcu su domaći dečki iz Omladinca spremno dočekali Kamen iz Sirača kojeg su nadigrali s 2:1.

– Bili smo bolji i iskoristili smo svoje šanse, a rezultat je  mogao biti i veći. I gol koji su gosti zabili, zabili su iz naše greške. Gosti nam nisu niti jednom ozbiljno zaprijetili – kratko je nakon utakmice izjavio Goran Karadža, trener Omladinca.

U Predavcu je odigran derbi za vrh tablice između domaćeg Dinama i Tomislava iz Bereka. U ovom derbiju slavio je domaćin rezultatom 2:1.

– Zadovoljan sam s rezultatom. Smatram da smo igrali bolje, i da smo težili igri, za razliku od protivnika, koji je pokušao čvrstom, agresivnom i preoštrom igrom zaustaviti našu tehnički bolju momčad – kratko je nakon utakmice izjavio Slavko Prišćan, trener Dinama.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 06 Travanj 2015 19:51 )