• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Nakon dvije godine u Čazmi ponovo ZUMBA FITNESS

Prvi trening je pokazan i probni te je tako i besplatan, kako bi sve zainteresirane žene vidjele o kakvom načinu vježbanja se radi bez obveze daljnjeg upisa u grupu – otkriva nam Kristina Perestegi, vlasnica kluba i ujedno glavna voditeljica i trenerica ZUMBA FITNESS PROGRAMA

E-mail Ispis PDF

ČAZMA Čazmanske djevojke, supruge, majke i sve žene željne rekreacije, a i one koje prije nadolazećeg ljeta žele poraditi na svom izgledu, od subote 18. travnja, ponovo imaju priliku ići na ZUMBA FITNESS. Ovoga puta starta se u balonu na sportskim terenima »Glumina« u Čazmi  nakon gotovo dvije godine stanke i to ponovo pod okriljem Udruge za ples i fitness  Z Step iz Križa.

– Prvi trening je pokazan i probni te je tako i  besplatan, kako bi sve zainteresirane žene vidjele o  kakvom načinu vježbanja se radi bez obveze daljnjeg upisa u grupu – otkriva nam Kristina Perestegi, vlasnica kluba i ujedno glavna voditeljica i trenerica ZUMBA FITNESS PROGRAMA.

Kristina je ekonomistica po struci i majka dvaju djevojčica Nike i Erike. Ljubav prema sportu i ovoj vrsti rada na vlastitom izgledu i zdravlju te dobroj fizičkoj kondiciji odvela ju je na put profesionalnog bavljenja ovim sportom te je s godinama rada i vlastitog iskustva koje je stekla postala instruktoricom grupnog vježbanja uz glazbu.

U fitnesu je gotovo 13 godina te je vlasnica svog centra. Trenutačno održava  treninge na nekoliko različitih lokacija i to u Ivanić Gradu, Križu, Popovači i Kutini, a od 18. ovog mjeseca ponovo i u Čazmi.

– Permanentna edukacija pomogla mi je da proširim ponudu različitih oblika treninga i da bolje organiziram rad svog centra. Trudim se pratiti nove trendove.  U fitnesu se oni  veoma brzo mijenjaju te je potrebna stalna nadogradnja znanja. Nastojim se konstantno educirati te pohađam različite radionice, seminare, konvencije što kod nas što u inozemstvu – objašnjava nam Kristina s kojom smo razgovarali neposredno prije njezinog odlaska u Njemačku gdje će sudjelovati kao jedini gost instruktor iz Hrvatske na velikoj Zumba fitness zabavi u Sollingenu.

Kristina osobno preferira kružni trening koji podrazumijeva brojne složene pokrete čime se smanjuje potreba za zasebnim kardio vježbama no najdraži su joj treninzi s elementima koreografije, a među njima prednjači Zumba kojom je već ranije pridobila veliku pažnju Čazmanki.

– U Čazmi je u prvoj godini kada smo započele sa Zumbom pokazan veliki interes te je prvih nekoliko mjeseci redovito dolazilo pedeset i više stalnih članica. Nedostatkom adekvatnog prostora, broj zainteresiranih se smanjivao. Nadam se da će lijepo vrijeme i prozračni teren u balonu okupiti velik broj starih članica i nadam se isto toliko novih. Za sve koje stalno odgađaju svoj prvi dolazak na trening mogu reći samo ovo: ne čekajte novu godinu, novi mjesec, ponedjeljak ... jer zaista neće postojati bolji trenutak od ovoga sad. Dođite u subotu 18. travnja u 19 sati u balon u Čazmi na svoj prvi ZUMBA FITNESS trening! – poručuje Kristina Perestigi.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 06 Travanj 2015 20:32 )