• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


1. TRENING KAMP HRVATSKE FITNESS I BODYBUILDING REPREZENTACIJE U 2015. GODINI

Reprezentacija Hrvatske u fitnessu i bodybuildingu za vikend trenirat će u Bjelovaru

U organizaciji Bodybuilding i fitness saveza Bjelovarsko-bilogorske županije i Sportskog kluba »Titan gym« Bjelovar te uz sponzorstvo i donaciju bjelovarskog prenoćišta i hostela VITA NOVA

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Najveća reprezentacija Republike Hrvatske u fitnessu i bodybuildingu za 1. međunarodno veliko natjecanje u povijesti Hrvatskog body building saveza, ukupno 20 članova (10 natjecatelja i 10 natjecateljica) u disciplinama: bikini fitness, bodyfitness, men's phisique, bodybuilding i classic bodybuilding koji će nastupiti na Prvenstvu Europe u bodybuildingu i fitnessu, u Santa Suzzani u Španjolskoj, boravit će ovaj vikend u Bjelovaru.

Naime, u organizaciji Bodybuilding i fitness saveza Bjelovarsko-bilogorske županije i Sportskog kluba »Titan gym« Bjelovar te uz sponzorstvo i donaciju bjelovarskog prenoćišta i hostela VITA NOVA 11. i 12. travnja, u subotu i nedjelju, održat će se 1. trening kamp HRVATSKE FITNESS I BODYBUILDING REPREZENTACIJE u 2015. godini.

Tijekom subote i nedjelju u Fitness centru »Titan gym« Bjelovar i dvorani prenoćišta Vita nova održat će se više treninga pozinga i treninga, a sve pod vodstvom trenera reprezentacije Borisa Presečkog i stručnog stožera hrvatske bodybuilding i fitness reprezentacije u svrhu poboljšanja prezentacije hrvatskih natjecatelja i poboljšanja forme za predstojeće Prvenstvo Europe.

Body building i fitness savez Bjelovarsko-bilogorske županije nastojat će u svrhu poboljšanja forme i prezentacije hrvatskih reprezentativaca, prije Europskih i Svjetskih prvenstava, organizirati nekoliko trening kampova reprezentacije tijekom 2015. godine te, uz zadovoljavanje svih potrebnih uvjeta, pokušati u Bjelovaru oformiti stalni kamp Hrvatskog bodybulding i fitness saveza za pripremu hrvatskih natjecatelja prije velikih međunarodnih natjecanja.

Ažurirano ( Petak, 10 Travanj 2015 17:24 )