• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL ISTOK – 22. KOLO – rezultati

Mladost na Brdu odigrala neriješeno, Bjelovar se vratio s još jednim porazom

Odigrali smo jednu otvorenu utakmicu i ipak su nam falila naša dva igrača, Kukec i Mlinarić – kratko je izjavio nakon utakmice Nikola Papac, trener Mladosti iz Ždralova

E-mail Ispis PDF

U subotu, 11. travnja, odigrane su utakmice 22. kola III. Hrvatske nogometne lige istok. Od šest odigranih utakmica, u četiri su slavili domaći, u jednoj gosti i jedna je odigrana neriješeno.

Mladost iz Ždralova na Brdu je dočekala ekipu Varaždina te nakon 90 minuta igre odigrala neriješeno 2:2. Za Mladost su golove postigli Starčević u 46. minuti te s bijele točke Sučić u 68. minuti. Za Varaždin su golove postigli Kolarić u 45. minuti i Vizinger u 48. minuti.

– Mislim da danas nismo bili pravi, gosti su nam uzeli bod. No, moglo je prevagnuti i na njihovi ali i na našu stranu. Odigrali smo jednu otvorenu utakmicu s puno šansi ali i s puno gluposti. Ipak su nam falila naša dva igrača, Kukec i Mlinarić – kratko je izjavio nakon utakmice Nikola Papac, trener Mladosti iz Ždralova.

Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo na Brdu u Ždralovima.

Bjelovar je ovo kolo gostovao u Antinu te se doma vratio s još jednim porazim. Mladost iz Antina nadigrala je Bjelovarčane s 2:0.

– Današnja utakmica je pravi odraz stanja u ligi. Odigrali smo utakmicu u kojoj nismo imali nikakve šanse od samog početka utakmice. Koliko god mi željeli, koliko god se trudili i dobro igrali sve je uzalud. Isključenje našeg igrača u 51. minuti i ne kažnjavanje protivničkoj igrača koji su nas pošteno istukli i pri tom su bili bez straha da će biti isključeni. Kazneni udarac na Debaču i bezbroj dosuđenih slobodnih udaraca su samo mali dio nogometne predstave u Antinu – komentirao je nakon utakmice Mario Kos, trener Bjelovara.

Ažurirano ( Nedjelja, 12 Travanj 2015 20:27 )