• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA – 14. KOLO

Golijada u Čazmi te uvjerljive pobjede Dinama u gostima i Tomislava u Bereku

Cijelu utakmicu smo kontrolirali i bili smo puno bolji od protivnika. Prvenstvo je još dugo i ne predajemo se te nam je i dalje cilj osvajanje prvenstva – rekao je nakon utakmice Tihomir Pokopac, trener Tomislava iz Bereka

E-mail Ispis PDF

Ovaj vikend odigrane su utakmice odgođenog 14. kola I. ŽNL BBŽ. Od šest odigranih utakmica u tri su slavili domaći i u tri su pobijedili gosti.

Nova Rača je ugostila Dinamo iz Predavca koji je trenutno vodeći na tablici i koji je nadigrao domaći Trnski s 1:3.

– Gosti su zasluženo pobijedili, bili su bolji za ta dva gola. Mi nažalost nismo iskoristili neke svoje šanse. I to je tako u nogometu. Prva dva gola smo dobili iz prekida, prvi iz slobodnog udaraca sa 17 metara, a drugi iz penala. Iz igre smo zabili jedan, ali i primili jedan – prokomentirao je kratko utakmicu Blagojević Igor, trener Trnskog iz Nove Rače.

Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo na nogometnom igralištu »Domagoj Novak« u Novoj Rači.

Berek je ugostio Omladinac iz Čurlovca te ih rutinski pobijedio s 3:1 kako bi se zadržao u borbi za vrh tablice.

– Pobijedili smo i više nego zasluženo, a rezultat čak ne prikazuje pravo stanje s terena. Naime, doslovno smo promašili šest ili sedam zicera. Vodili smo s 2:0 i primili gol, pa se možda pojavila i mala panika u našim redovima. No, ipak smo cijelu utakmicu kontrolirali i bili smo puno bolji od protivnika. Zadovoljni smo s pobjedom i vraćamo se u normalu i kolotečinu. Prvenstvo je još dugo i ne predajemo se te nam je i dalje cilj osvajanje prvenstva – rekao je nakon utakmice Tihomir Pokopac, trener Tomislava iz Bereka.

Sirač je ugostio Lastu iz Gudovca koju je nakon 90 minuta igre domaći Kamen nadigrao 2:1.

– Danas smo odigrali jednu mušku utakmicu. Trudili smo se, i trud je na kraju nagrađen rezultatom. Mi smo i protiv Predavca doma odigrali dobru partiju, ali tada nismo uspjeli doći do bodova. Sada smo uspjeli othrvati i uzeti tri boda. I sad smo bliže svom svetom cilju, a to je ostanak u ligi – izjavio je nakon utakmice Marijan Adamović, trener Kamena iz Sirača.

Veliko Trojstvo ugostilo je Hajduk iz Hercegovca od kojeg su nakon 90 minuta igre izgubili 1:3.

– Iako smo dobro ušli u utakmicu, u Hajduku imaju jednog igrača koji je bio nezaustavljiv. Riječ je naravno o Ivanu Plantaku, za kojeg nismo mogli naći rješenje. Tako da smo izgubili zasluženo 1:3.  – kratko je izjavio nakon utakmice Marko Čurić, trener Bilogorca iz Velikog Trojstva.

Brestovac je ugostio NK Bilo iz Velike Pisanice. Nakon 90 minuta gosti su nadigrali domaći Brestovac s 1:3 te ga gurnuli još bliže ispadanju iz ove lige.

Čazma je u ovom kolu ugostila BŠK Brezovac te ih ispratila doma sa šesticom.

– Gosti su poveli iz jedanaesterca, ali nakon toga smo mi krenuli te u prvom poluvremenu zabili 5 komada. U drugom smo se malo opustili i zabili samo jedan. Razlog tome je što smo u drugom poluvremenu u utakmicu ubacili većinom mlade igrače, juniore, i igrali smo opušteno – rekao je nakon utakmice Božo Vuković, trener Čazme.

Ažurirano ( Nedjelja, 12 Travanj 2015 19:45 )