• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL ISTOK – 23. KOLO

Bjelovar slavio u Virovitici, Mladost odigrala izjednačeno i možda se pozdravila s prvim mjestom

Još je dosta do kraja prvenstva, ali ako smo ga izgubili onda smo ga izgubili doma. Naime, kod kuće smo izgubili 9 bodova, da se to nije dogodilo sad bi bili prvi – rekao je nakon utakmice Nikola Papac, trener Mladosti iz Ždralova

E-mail Ispis PDF

U subotu, 18. travnja, odigrane su utakmice 23. kola III. Hrvatske nogometne lige istok. Od sedam odigranih utakmica, u dvijesu slavili domaći, u tri gosti i dvije su odigrane neriješeno.

Mladost iz Ždralova u derbiju na Brdu je dočekala ekipu Mladosti iz Antina te nakon 90 minuta igre odigrala neriješeno 0:0.

– Bila je jedna tvrda utakmica gdje su se gosti branili svih 90 minuta. Malo im je u tome pripomogao i sudac koji nije dozvoli da napadamo, već je štitio goste. Nije svirao za njih već je svirao protiv nas. Tako da nismo uspjeli postići pogodak iako je bilo prilike. Uzeli smo samo jedan bod i sigurno smo se malo odmakli od prvog mjesta i bit će teško nadoknaditi ova dva boda.  Znači razlika je bila 6 bodova, sad je 8. Još je dosta do kraja prvenstva, ali ako smo ga izgubili onda smo ga izgubili doma. Naime, kod kuće smo izgubili 9 bodova, da se to nije dogodilo sad bi bili prvi – rekao je nakon utakmice Nikola Papac, trener Mladosti iz Ždralova.

Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo na Brdu u Ždralovima.

Bjelovar je ovo kolo gostovao u Virovitici, gdje je domaću momčad, inače posljednju na tablici, uspio pobijediti s 1:2.

– Teška utakmica koju smo morali dobiti. Propustili smo nekoliko izglednim prilika u prvom poluvremenu i to je uneslo dodatnu nervozu u naše redove. Na kraju mogu biti zadovoljan rezultatom, ali ne i igrom. Mi moramo i možemo igrati puno bolje i to hoću vidjeti već u sljedećoj domaćoj utakmici protiv BSK iz Bijelog Brda – kratko je rekao nakon utakmice Mario Kos, trener Bjelovara.

Ažurirano ( Subota, 18 Travanj 2015 21:04 )