• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA – 15. KOLO

Golijade u Čazmi i Brezovcu, Tomislav iz Bereka puše za vratom vodećem Dinamu

Pobjeda je mogla biti i veća, ali s obzirom da smo zadnji pa se niti jednoj pobijedi ne gleda u zube. Čestitam dečkima na zalaganju i sad imamo dvije bitne utakmice o čijem ishodu ovisi naš ostanak u ligi – rekao je nakon utakmice Petar Bošnjak trener Brezovca.

E-mail Ispis PDF

Ovaj vikend odigrane su utakmice odgođenog 15. kola I. ŽNL BBŽ. Od šest odigranih utakmica u četiri su slavili domaći, dok su u jednoj pobijedili gosti i jedna je odigrana neriješeno.

Čazma je ugostila NK Trnski iz Nove Rače te ih nakon 90 minuta pobijedila s visokih 6:0.

– U prvom poluvremenu u tri minute poveli smo dva nula i onda smo malo se zaustavili, i s tim rezultatom je završeno prvo poluvrijeme. U drugom poluvremenu smo opet potegnuli tako da smo postigli u pet, šest minuta četiri gola. Treba još napomenuti kako je protivnička ekipa imala i dva zicera, koja nisu uspjeli realizirati u pogotke – rekao je nakon utakmice Božo Vuković, trener Čazme.

Velika Pisanica je ugostila NK Bilogorac iz Velikog Trojstva koji je domaći NK Bilo nakon 90 minuta pobijedio s 3:0.

Prvo poluvreme smo već poveli 3:0, tako da mogu reći kako je utakmica bila riješena već u provom poluvremenu i to uz odličnu igru cijele ekipe. U tom prvom dijelu u potpunosti smo nadigrali goste, da bi u drugom dijelu samo rutinski sačuvali rezultat – rekao je nakon utakmice Saša Kranjčević trener Bila iz Velike Pisanice.

Hercegovac je ugostio NK Kamen iz Sirača koji je domaći NK Hajduk uspio nakon 90 minuta igre nadigrati 3:1.

– Prvo poluvrijeme smo igrali u grču i gubili 0:1. Gosti su se bolje snašli te iskoristili jednu našu grešku za vodstvo i imali još jednu priliku da ga povećaju koju nisu iskoristili. I mi smo imali dosta prilika u provom poluvremenu,  jedan slobodan udarac, jedna pogođena prečka, dva puta glavom, ali ništa od toga nismo uspjeli realizirati. No, u drugom poluvremenu smo bili puno bolji i mogla je razlika na kraju biti i veća – rekao je nakon utakmice Željko Rebrović, trener Hajduka iz Hercegovca.

Gudovac je ugostio NK Tomislav iz Bereka od kojeg je domaća Lasta izgubila s tijesnim rezultatom 2:3.

– Previše nas je nedostajalo igrali smo bez sedam igrača iz prve postave, i dok smo imali snage držali smo se dobro, tako smo u početku vodili 2:0. No, kako je utakmica odmicala oni su preuzimali kontrolu. Mislim da bi neriješeno bilo najrealniji rezultat, ali oni su uspjeli zabiti taj jedan gol više. Nisam nezadovoljan igrom, jer igrači koji su igrali dali su sve od sebe i dali smo ono najviše što smo mogli – rekao je nakon utakmice Darko Coha, trener Laste iz Gudovca.

Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo na Gudison parku u Gudovcu.

Ćurlovac je ugostio vodeću momčad lige NK Dinamo iz Predavca s kojim je domaći NK Omladinac nakon 90 minuta igre odigrao neriješeno 1:1.

– Gosti su imali malu inicijativu, imali su svoje šanse, nisu zabili dok smo mi svoju šansu pretvorili u pogodak 33. minuti, da bi oni izjednačili tek u 90. minuti.  Čini mi se da je ova podjela bodova potpuno realna, iako smo mogli i pobijediti. No, bila je dobra utakmica bez čvrstog i oštrog starta, gledljiva baš za 10 – rekao je nakon utakmice Goran Karadža, trener Omladinca iz Ćurlovca

Brezovac je ugostio NK Brestovac iz Garešničkog Brestovca i uspio ih nadigrati s 6:2.

– Pobjeda je mogla biti i veća, ali s obzirom da smo zadnji pa se niti jednoj pobijedi ne gleda u zube. Čestitam dečkima na zalaganju i sad imamo dvije bitne utakmice to je s Bilogorcem u Velikom Trojstvu sljedeće nedjelje te nakon toga ugoste nam dolazi Kamen iz Sirača. Ako njih uspijemo pobijediti onda nam se nadzire i ostanak u ligi – rekao je nakon utakmice Petar Bošnjak trener Brezovca.

Ažurirano ( Nedjelja, 19 Travanj 2015 21:34 )