• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


DRUGI »BASKETBALL DAY« NA IGRALIŠTU SOKOLANE 1

Pobjedom »Magični trokut« otvorio sezonu streetballa u Bjelovaru

Svi članovi te ekipe su igrači Bjelovar Hawksa, kojem su donirali svoj osvojeni novčani iznos za prvo mjesto te tako pokazali svoju posvećenost sportu

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Nakon prošlogodišnjeg organizacijskog uspjeha kojim je bjelovarskoj županiji predstavljen »Basketball day« dan posvećen nadolazećoj sezoni streetball natjecanja diljem Hrvatske, naša gradska mladež nastavila je s održavanjem ove manifestacije. Tako je ovaj vikend upriličena odlična košarkaška konkurencija od četiri ekipe koje su igrale za glavnu novčanu nagradu 75% od ukupne kotizacije.

Cijeli događaj započeo je od 10 sati na košarkaškom igralištu kod Sokolane I.  Iako je najavljen dolazak deset ekipi kao i prošle godine, zbog odgode od početno predviđenog termina održavanja u subotu popodne, zbog najave kiše, odaziv je naposljetku bio manji, no usprkos svemu priključio se dovoljan broj ekipi od minimalno četiri kako bi se »Basketball day« održao i sezona streetballa proglasila otvorenom.

Nakon odigravanja tri kruga u kojem se svaka ekipa imala priliku okušati s prisutnima u haklu do 15 poena u maksimalnom trajanju do pola sata nakon čega je odlučen pobjednički tim. Pobjednik ovogodišnjeg »Basketaball daya« je ekipa »Magični trokut« u sastavu – Tomislav Butina, Julijan Zadravec i Krunoslav Pokas. Svi članovi te ekipe su igrači Bjelovar Hawksa, kojem su donirali svoj osvojeni novčani iznos za prvo mjesto te tako pokazali svoju posvećenost sportu.

– I da se oduzme sve ono što ide uz košarku, slava, novac, dobre tenisice i žene, i dalje bi ostalo sve, jer košarka sama za sebe razlog da se igra i predstavlja sve – istaknuli su dečki.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 20 Travanj 2015 17:04 )