• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


SUPER FOKSIĆI USPJEŠNI NA POPULARNIM SPLITSKIM GRIPAMA

Lara Petek drugi put za redom postala kadetska prvakinja Hrvatske

Titulom viceprvaka države u kadetima okitio se i Mateo Knezić koji je također prošlo prvenstvo bio viceprvak države

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR – SPLIT Najbolji bjelovarski taekwondo klub Fox, opet je među tri najbolja kluba u Hrvatskoj. Članovi Fox-a na kadetskom prvenstvu Hrvatske u konkurenciji kadetkinja ekipno su zauzeli treće mjesto, dok su u sveukupnoj konkurenciji kadeti i kadetkinje također osvojili ekipno treće mjesto. Na juniorskom prvenstvu Hrvatske foksićki juniori u sveukupnom plasmanu juniori – juniorke osvojili su ekipno peto mjesto.

U najlipšem gradu na svitu, na popularnim splitskim Gripama najbolji taekwondo klub grada Bjelovara bio je vrlo uspješan. Nastupio je dvadeset i jedan foksov natjecatelj koji su branili boje kluba, grada i županije. Najuspješnija je bila Lara Petek koja drugi put za redom postala kadetska prvakinja Hrvatske. Titulom viceprvaka države u kadetima okitio se i Mateo Knezić koji je također prošlo prvenstvo bio viceprvak države. Brončanim medaljama su se okitili  Petra Mrzljak, Marko Erjavac. Plasmanom od 5 do 8 mjesta sa dvije pobjede osvojila je Tesa Rajčević, dok je Petra Miškulin imala jednu pobjedu. Bez pobjeda i plasmana ostali su Mateo Prišlin, Marta Kvež, Rene Kuleš.

Juniorski dio foksa odradio je isto dobar posao kao i kadeti, titulama viceprvaka okitili su se Sven Petreković te Diana Bizjak, dok su brončane medalje pripale Ani Rajčević, Lovri Mavrlji i Sabljak Mariji. Po jednu pobjedu su imali Sara Gelenčer, Sara Rajčević, Helena Mrzljak koji su osvojili plasman od 5 do 8 mjesta, Lana Rajčević, Lana Krapec, Ena Šimunić su ostali bez pobjeda i bez plasmana.

Svi foksići su se fenomenalno borili, ostavili zadnji atom snage na tatamiju te već šestu godinu za redom su među tri najbolja kluba u kadetskoj ili juniorskoj konkurenciji.

Klub se zahvaljuje Bjelovarsko-bilogorskoj županiji na financijskoj pomoći oko plaćanja spavanja našim natjecateljima, Koestlinu na finim i zdravim keksima  te svim roditeljima na podršci i glasnom navijanju. Treneri koji su pratili foksiće su bili Feđa Medak i Kristijan Cvetković te pomoćni trener Andrea Pacadi.

Ažurirano ( Srijeda, 22 Travanj 2015 10:40 )