• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U HOTELU »CENTRAL« U BJELOVARU ODRŽANA 35. REDOVNA I IZBORNA SKUPŠTINA ATLETSKOG KLUBA BJELOVAR

Christian Volf izabran za novog predsjednika

Tajnik Hrvatskog atletskog saveza pohvalio je atletičare AK Bjelovar kao uzorite sportaše na natjecanjima koji mogu biti primjer svim ostalim sportašima

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U Hotelu »Central« u Bjelovaru održana je 35. redovna Skupština Atletskog kluba Bjelovar koja je ujedno bila i Izborna. Izviješće o radu su podnijela dopredsjednica Karmela Caparin, dr. med. i trener Zvonimir Iveković. Na skupštini je Christian Volf izabran za novog predsjednika.

Skupštinu je u ime Grada Bjelovara pozdravio Tomo Globan koji se zahvalio atletičarima i atletičarkama na postignutim uspjesima. Istaknuvši kako je AK Bjelovar primjer sportskog kolektiva i jedan od prioritetnijih sportova. Posebno je istakao brigu Uprave na racionalnom korištenju financijskih sredstava. Također je istaknuo da i pored otežanih gospodarskih uvjeta Grad Bjelovar zadržao visoki stupanj izdvajanja sredstva za sport jer je to upravo najbolja prevencija i ulaganje u mlade. Naglašava da u nekom petogodišnjem planu bih se trebao konačno ostvariti i temeljni uvjeti za rad kluba, izgradnjom Gradskog stadiona te da grad nastoji pomoći u radu kluba prvenstveno osiguravajući stručni rad u klubu.

Skupštini se obratio i tajnik Hrvatskog atletskog saveza Milan Orešković koji hvali rad Kluba prvenstveno zbog rada i kontinuiteta kojeg klub postiže na ugled grada i Hrvatske atletike te se osvrnuo na doprinos i rad u Hrvatskoj atletici trenera Zvonimira Ivekovića.

S par riječi Skupštini se obratio i proslavljeni Hrvatski rukometaš Hrvoje Horvat koji je istako njegovu suradnju s Zvonimirom Ivekovićem koji mu je pomogao da postane tako uspješan rukometaš, a njegova druga velika sportska ljubav je bila atletika, i želi da Klub konačno dobije primjerenije uvijete za trening.

Tajnik Hrvatskog atletskog saveza pohvalio je atletičare AK Bjelovar kao uzorite sportaše na natjecanjima koji mogu biti primjer svim ostalim sportašima.

Predsjednica športske zajednice Grada Bjelovara Ana Vrhovnik, zahvalila se na pozivu na Skupštinu i prilici da upozna rad ovog uspješnog sportskog kolektiva te čestita novom predsjedniku na izboru.

Već tradicionalno klub je nagradio najuspješnije atletičare i atletičarke po starosnim kategorijama.

Ažurirano ( Srijeda, 22 Travanj 2015 13:18 )