• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


KUP NOGOMETNOG SAVEZA BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

Mladost na Brdu nadigrala Zdenku s 3:0

Odigrali smo utakmicu bez pet igrača: Mlinarića, Kozića, Ivančića, Starčevića i Ostermana, i u svih 90 minuta pokazali nadmoć te smo dobili utakmicu s 3:0. Na kraju zasluženo idemo dalje i to je najvažnije – rekao je nakon utakmice Nikola Papac, trener Mladosti iz Ždralova

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Na Brdu u Ždralovima odigrana je utakmica četvrt finala KUP-a Nogometnog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije između NK Mladosti i NK Zdenke iz Velikih Zdenaca. Nakon 90 minuta igre domaći su bili bolji i slavili su s 3:0.

– Odigrali smo utakmicu solidno i uspjeli smo parirati protivniku. Pokušali smo s kontrom i polukontrom ali nismo uspjeli realizirati šanse. Primili smo dva gola iz prekida, u provom poluvremenu jedan, a u drugom drugi. No, prije tog drugog gola imali smo 100% šansu gdje smo pogodili vratnicu. Mislim da je tu trebalo biti 1:1, i na kraju bi bio sasvim drugačiji rezultat. Čestitam Mladosti iz Ždralova na pobjedi, a i svojim dečkima na prikazanoj igri – rekao je nakon utakmice Đuro Petrinec, trener Zdenke iz Velikih Zdenaca.

– Odigrali smo utakmicu bez pet igrača: Mlinarića, Kozića, Ivančića, Starčevića i Ostermana, i u svih 90 minuta pokazali nadmoć te smo dobili utakmicu s 3:0. Na kraju zasluženo idemo dalje i to je najvažnije – rekao je nakon utakmice Nikola Papac, trener Mladosti iz Ždralova.

Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo na Brdu u Ždralovima.

Prolazak dalje izborio je i NK Bilogorac iz Velikog Trojstva koji je u prošlu srijedu, 15. travnja, u Rovišću pobijedio NK Rovišće s 1:0.

U četvrt finalu će se još susresti na Gradskom stadionu NK Bjelovar i NK Čazma te u Bereku NK Tomislav i NK Ivanska i to u sljedeću srijedu, 29. travnja.

Ažurirano ( Srijeda, 22 Travanj 2015 18:35 )