• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL ISTOK – 24. KOLO

Bjelovar odigrao neriješeno na Gradskom stadionu, a Mladost u Čakovcu

Šteta što nismo pobijedili jer protivnici nisu imali neke velike šanse, a i te koje su imali obranio je naš golman. Malo žalimo za ta dva boda – rekao je nakon utakmice Nikola Papac, trener Mladosti iz Ždralova

E-mail Ispis PDF

U subotu, 25. travnja, odigrane su utakmice 24. kola III. Hrvatske nogometne lige istok. Od šest odigranih utakmica, u dvije su slavili domaći, u jednoj gosti i dvije su odigrane neriješeno.

– Utakmica u kojoj nismo mogli računati na nekolicinu igrača zbog kartona i ozljeda, mladi igrači NK Bjelovara su uz pomoć nekolicine iskusnijim iznesli utakmicu i prava je šteta što nismo iskoristili u drugom poluvremenu četiri stopostotne šanse i uzeli sva tri boda. Iskreno danas smo ostali bez dva boda ali smo dobili nekolicinu mladih igrača što je puno veći dobitak od pobjede u današnjoj utakmici – rekao je nakon utakmice Mario Kos trener Bjelovara.

Kako se je igralo i navijalo na Gradskom stadionu u Bjelovaru pogledajte na fotografijama.

Mladost je ovo kolo gostovala u Čakovcu, gdje su sa domaćim Međimurjem nakon 90 minuta odigrali neriješeno 1:1. Gol za Mladost postigao je Sabljić u 27. minuti.

– Prvo poluvrijeme završilo smo s vodstvom od 1:0, ali smo u drugom dobili gol uz penala. No, moram reći da smo dobro igrali. Domaćin je možda imao laganu inicijativu, ali smo mi bili opasni iz kontre i polukontre. Na kraju jedan veliki bod i ostalo je drugo mjesto. Šteta što nismo pobijedili jer protivnici nisu imali neke velike šanse, a i te koje su imali obranio je naš golman. Malo žalimo za ta dva boda – rekao je nakon utakmice Nikola Papac, trener Mladosti iz Ždralova.

Ažurirano ( Subota, 25 Travanj 2015 21:29 )