• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA – 16. KOLO:

Slavili u Predavcu i Bereku, borba za prvo mjesto i dalje neizvjesna

Po meni danas je u Bereku odigrana derbi utakmica između dvije najbolje ekipe u županijskoj ligi. Utakmica je bila izuzetno tvrda. Uspjeli smo pobijediti jaku ekipu Hajduka, koja ima super igrače i koja je dobro vođena – rekao je trener Tomislava iz Bereka Tihomir Pokopac

E-mail Ispis PDF

U Novoj Rači domaći NK Trnski dočekao je NK Omladinac iz Ćurlovca, od kojeg su nakon 90 minuta igre izgubili 0:2.

– Bili smo bolji tijekom cijele utakmice, i mislim da je rezultat trebao biti i veći. Na kraju smo zasluženo uzeli tri boda na teškom gostovanju u Novoj Rači – rekao je Goran Karadža, trener Omladinca iz Ćurlovca.

U Predavcu domaći NK Dinamo dočekao je NK Lastu iz Gudovca. Nakon 90 minuta igre, i dva crvena kartona za goste domaći su slavili s 3:2.

Igrali smo relativno loše, ali opet je presudilo iskustvo naših igrača. Moram čestitati ekipi Laste na fer i borbenoj utakmici. Mislim da je atmosfera bila vrlo korektna. Iako smo zasluženo pobijedili, ne mogu reći da sam zadovoljan igrom. Naime, promašili smo velik broj prilika, ali i moram reći kako je vratar Laste danas briljirao – rekao je nakon utakmice Slavko Prišćan, trener Dinama iz Predavca.

Kako se igralo i navijalo u Predavcu pogledajte na fotografijama.

U Bereku NK Tomislav ugostio je NK Hajduk iz Hercegovca. U tvrdih 90 minuta igre, domaći igrači su bili bolji te pobijedili s 2:1.

– Po meni danas je u Bereku odigrana derbi utakmica između dvije najbolje ekipe u županijskoj ligi. Utakmica je bila izuzetno tvrda. Prvo smo mi poveli s 1:0 u prvom poluvremenu, da bi gosti iz Hercegovca uspjeli izjednačiti, ali na kraju smo dali jedan gol više i uspjeli pobijediti jaku ekipu Hajduka, koja ima super igrače i koja je dobro vođena – rekao je trener Tomislava iz Bereka Tihomir Pokopac te nadodao kako mu je ova utakmica posebno emotivna, jer je on iz Hercegovca, a ovu pobjedu je posvetio svojoj obitelji.

U Siraču je gostovao NK Bilo iz Velike Pisanice koji je u borbenoj utakmici izgubio od domaćeg NK Kamena 2:1.

– Prvo poluvrijeme smo završili s rezultatom 1:1. Na terenu se odvijala jedna prava prvenstvena borba. U toj borbi drugo poluvrijeme je pripalo nama, imali smo i više šansi te na kraju smo zasluženo pobijedili – rekao je nakon utakmice Marijan Adamović, trener Kamena iz Sirača.

U Velikom Trojstvu NK Bilogorac je spremno dočekao BŠK Brezovac te ih u 90 minuta igre nadigrao s 2:0. S ovim porazom BŠK Brezova je korak bliže prema ispadanju iz I. županijske nogometne lige.

Igrali smo cijelu utakmicu u grču i to iz razloga što smo u četiri kola zabilježili četiri poraza. Cijelu utakmicu smo bili bolji i imali smo više šansi i na kraju smo zasluženo pobijedili – rekao je nakon utakmice Marko Čurić, trener Bilogorca iz Velikog Trojstva.

U Garešničkom Brestovu domaći NK Brestovac dočekao je NK Čazmu od koje je nakon 90 minuta igre izgubio s 0:3.

– Mislim da smo danas tijekom cijele utakmice dominirali na terenu i žao mi je što nismo iskoristili svojih šest ili sedam prilika. Gosti su zabili jedan gol, a na kraju, u zadnjih pet minuta, smo dobili još dva gola. Čestitam gostima na zasluženoj pobjedi – rekao je nakon utakmice Marijan Jovanović, trener Brestovca iz Garešničkog Brestovca

Ažurirano ( Nedjelja, 26 Travanj 2015 20:51 )