• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PROLJETNA BICIKLIJADA PO BILOGORI OD BJELOVARA DO JABUČETE

Oko 200 Bjelovarčana otpedaliralo od srednjoškolskog centra do Vinarije Coner

Sudionici su se okupili ispred srednjoškolskog centra, na Poljani dr. Franje Tuđmana u Bjelovaru i oko 9:30 sati krenuli u vožnju Bilogorom sve do Jabučete, gdje se nalazi Vinarija Coner, a što je i bio cilj ove biciklijade

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR – JABUČETA Lijepo i toplo proljetno vrijeme zaslužno je za mnoga rekreativna događanja ovih dana. Svi koji vole vožnju biciklom danas, 26. travnja, su se priključili proljetnoj biciklijadi, koju su zajedno organizirali Vinarija Coner i  Biciklistički klub Gema iz Bjelovara.

Sudionici su se okupili ispred srednjoškolskog centra, na Poljani dr. Franje Tuđmana u Bjelovaru i oko 9:30 sati krenuli u vožnju Bilogorom sve do Jabučete, gdje se nalazi Vinarija Coner, a što je i bio cilj ove biciklijade.

Da se Bjelovarčani vole voziti biciklom po prirodi, i da je ova biciklijada izuzetno uspješna, potvrđuje brojka od 200 sudionika, koji su na cilj stigli negdje oko 11 sati. Program se je nastavio u Vinariji Coner, gdje su za sudionike organizirane nagradne igre, a biciklistima su podijeljene jabuke kako bi se okrijepili od, za neke manje, a za neke više, naporne rute.

Ažurirano ( Nedjelja, 26 Travanj 2015 22:36 )