• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


2. TRENING KAMP HRVATSKE FITNESS I BODYBUILDING REPREZENTACIJE

Brušenje forme za Prvenstvo Europe

Još jedan trening kamp u organizaciji Body building i fitness savez Bjelovarsko-bilogorske županije dokaz je da se bjelovarski bodybuilding približava svome cilju utemeljenja stalnog trening kampa Hrvatskog bodybulding i fitness saveza za pripremu hrvatskih natjecatelja prije velikih međunarodnih natjecanja

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U organizaciji Bodybuilding i fitness saveza Bjelovarsko-bilogorske županije i Sportskog kluba »Titan gym« Bjelovar te uz sponzorstvo bjelovarskog hostela i prenoćišta VITA NOVA, tijekom vikenda 25. i 26. travnja 2015.god., održan je u Bjelovaru 2. trening kamp HRVATSKE FITNESS I BODYBUILDING REPREZENTACIJE u 2015. godini. Ovoga puta riječ je o završnim pripremama najveće reprezentacije Republike Hrvatske u fitnessu i bodybuildingu u povijesti Hrvatskog body building saveza za  Prvenstvu Europe u bodybuildingu i fitnessu, u Santa Suzanni u Španjolskoj, gdje će se održati 3 Prvenstva Europe zajedno: za seniore u bodybuildingu, za seniore u fitnessu i u bodybuildingu i fitnessu za juniore i veterane – od 12. do 18. svibnja 2015. godine.

I ovoga vikenda u Fitness centru »Titan gym« Bjelovar i dvoranama hostela Vita nova, stručni stožer hrvatske reprezentacije održao je više treninga pozinga, odnosno prezentacije za binu te samih treninga u teretani fitness centra »Titan gym«. Sve pod vodstvom trenera reprezentacije Borisa Presečkog te Damira Sisera, izbornika hrvatske bodybuilding i fitness reprezentacije i predsjednika Hrvatskog bodybuilding saveza, Nade Siser i Krunoslava Komesarovića, internacionalnih sudaca.

Dobra organizacija prošlog trening kampa u Bjelovaru od strane BBS BBŽ i SK »Titan gym« Bjelovar doprinijela je sada i još većoj reprezentaciji i sastavu 2. kampa, nego na prošlom trening kampu. Ukupno 22 člana reprezentacije (12 natjecatelja i 10 natjecateljica) u disciplinama: bikini fitness, bodyfitness, men's phisique, bodybuilding i classic bodybuilding i stručnom stožeru reprezentacije pridružilo se na pripremama i nekoliko gostiju među kojima je i najpoznatiji hrvatski bodybuilder Petar Klančir te gosti iz mađarske fitness reprezentacije.

Još jedan trening kamp u organizaciji Body building i fitness savez Bjelovarsko-bilogorske županije dokaz je da se bjelovarski bodybuilding približava svome cilju utemeljenja stalnog trening kampa Hrvatskog bodybulding i fitness saveza za pripremu hrvatskih natjecatelja prije velikih međunarodnih natjecanja.

Sve je to u svrhu poboljšanja prezentacije hrvatskih natjecatelja i »brušenja«, forme za predstojeće Prvenstvo Europe, kako bi se hrvatski reprezentativci vratili kući s najsjajnijim medaljama.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 27 Travanj 2015 20:13 )