• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


FOKSIĆI USPJEŠNI NA SENIORSKOM PRVENSTVU HRVATSKE U RUGVICI

Andrea Pacadi okitila se zlatom i titulom seniorske prvakinje Hrvatske

Sara Rajčević se okitila brončanom medaljom i tako postala treća seniorka Hrvatske u kategoriji do 67kg, a borbu za srebrnu medalju izgubila je od aktualne juniorske Svjetske prvakinje

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Najbolji taekwondo klub u Bjelovaru, ali i jedan od najuspješnijih sportskih kolektiva u gradu ponovno ima odlične rezultate, ovoga puta sa seniorskog prvenstva Hrvatske koje se 25. travnja održalo u Rugvici i koje je okupilo oko 200 najboljih seniora Hrvatske. Na prvenstvu je nastupilo petero članova kluba: Andrea Pacadi do 46kg, Tanita Demir do 53kg, Sara Gelenčer do 57kg, Sara Rajčević do 67kg i Brian Češljar do 63kg.

Andrea Pacadi se okitila zlatnom medaljom i titulom SENIORSKE PRVAKINJE HRVATSKE sa dvije uvjerljive pobjede i tim rezultatom je stekla 3.kategoiju sportaša prema Hrvatskom olimpijskom  oboru te tako stekla uvijete za primanje stipendije.

Sara Rajčević se okitila brončanom medaljom i tako postala treća seniorka Hrvatske u kategoriji do 67kg, a borbu za srebrnu medalju izgubila je od aktualne juniorske Svjetske prvakinje.

Plasmane od 5. do 8. mjesta ostvarile su Tanita Demir i Sara Gelenčer s po jednom pobjedom, dok je Brian Češljar nažalost ostao bez plasmana u najbrojnijoj kategoriji turnira.

Seniorke su u ekipnom plasmanu zauzele 5. mjesto, dok smo u sveukupnom plasmanu zauzeli 9. mjesto.

Natjecatelje su vodili treneri Feđa Medak, Kristijan Cvetković i Sanela Tolić Medak.

Ažurirano ( Srijeda, 29 Travanj 2015 09:04 )