• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ČETVRTFINALE KUP-a NOGOMETNOG SAVEZA BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

Bjelovar sa čistom sedmicom prošao Čazmu, Tomislav lošom igrom prošao Ivansku

Sutra je izvlačenje polufinalnih parova, a u polufinale su ušli: Bilogorac, Bjelovar, Mladost i Tomislav

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR BEREK Četvrtfinalne utakmice KUP-a Nogometnog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije odigrane su danas u Bjelovaru i Bereku.

U Bjelovaru na Gradskom stadionu domaći su spremno dočekali Čazmu te je nadigrali s visokih 7:0 te osigurali prolaz u polufinale.  Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo na Gradskom stadionu u Bjelovaru.

– Utakmica nam je dobro u ovom treningu  poslužila da damo priliku nekim igračima koji su manje igrali u prvenstveni utakmicama i da vidimo koliko mogu u ovom trenutku. Čazma se pokazala kao dobar protivnik i čestitam im na dobroj utakmici – rekao je nakon utakmice Mario Kos, trener Bjelovara.

– U 18. minuti dobili smo crveni karton, koji po mojem mišljenu nije bio zaslužen, nakon toga s igračem manje igra nam se doslovno raspala i nastala je katastrofa. Pali smo psihički i Bjelovar je zasluženo pobijedio.  No, ima nešto i dobro u tom porazu. Nakon što smo pobijedili tri utakmice za redom, igrači su se malo umislili da su preveliki igrači, pa sad neka se malo spuste na zemlju, to je ustvari ponekad i korisno – rekao je nakon utakmice  Božo Vuković, trener Čazme.

U Bereku domaći Tomislav dočekao je Ivansku koja se takmiči u II. Županijskoj ligi te je pobijedio s 4:1 i tako si osigurao prolaz u polufinale.

– Ipak moram reći da smo izvukli najslabijeg protivnika i znali smo da ga moramo proći. Međutim, malo smo ga previše podcijenili s naše strane i nismo ušli u utakmicu kako treba te smo se doveli u neugodnu situaciju kad je Ivanska uspjela izjednačiti na 1:1. No, u drugom poluvremenu smo se malo zbili i riješili utakmicu u našu korist. Pobijedili smo jer smo bolja ekipa, ali nikako ne mogu biti zadovoljan s Igorom koju smo danas pokazali – rekao je Tihomir Pokopac, trener Tomislava iz Bereka.

– Utakmica je bila zanimljiva, domaćini su bili bolji, jer imaju »dužu« klupu, dok smo mi pak bili malo »kratki« s klupom. Čestitam Tomislavu na zasluženoj pobjedi, a na kraju mi smo zadovolji do kud smo dogurali u ovom KUP-u. Naime, moram vas podsjetiti da je i Rovišće ispalo, a oni su ipak dvije lige iznad nas – zaključio je nakon utakmice Mile Valentić, pomoćni trener Ivanske.

Sutra je izvlačenje polufinalnih parova, a u polufinale su ušli: Bilogorac, Bjelovar, Mladost i Tomislav.

Ažurirano ( Srijeda, 29 Travanj 2015 21:25 )