• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


OVAJ VIKEND MOK ČAZMA BORIT ĆE SE ZA ULAZAK U PRVU LIGU

U Čazmi je odbojka sport broj jedan

Najveći uspjeh kluba ostvaren je ove godine uvjerljivim osvajanjem prvog mjesta. S obzirom da ostanak u drugoligaškom natjecanju donosi stagnaciju i nedostatak motiva i ambicija odlučili smo se pokušati plasirati u prvu ligu – objašnjava nam Krešimir Donđivić, trener MOK Čazma

E-mail Ispis PDF

ČAZMA Nadolazeći praznički vikend u Čazmi rezerviran je svakako za posjet Školsko-sportskoj dvorani gdje će održati odbojkaški kvalifikacijski turnir u kojem će se MOK Čazma boriti za ulazak u prvu ligu. Međusobne snage odmjerit će s OK Split i MOK Željezničar iz Osijeka prema sljedećem rasporedu:

  • Petak 01.05. MOK Čazma - OK Split u 19 sati
  • Subota 02.05. OK Split - MOK Željezničar u 18 sati
  • Nedjelja 03.05. MOK Čazma - OK Željezničar u 16 sati
  • Dvije prvoplasirane ekipe izborit će plasman u prvu ligu.

Dok se Bjelovar odlikuje dugom rukometnom tradicijom, u Čazmi je odbojka sport broj jedan.  Muški odbojkaški klub „Čazma“ osnovan je 1968. godine i s uspjehom se natjecao u raznim rangovima natjecanja bivše i sadašnje države.

2001. godine na inicijativu nekolicine entuzijasta, nakon nekoliko godina pauze klub je ponovo nastavio s radom, a trenutačno okuplja šezdesetak članova.

– Svi članovi prve postave MOK Čazma su volonteri,  entuzijasti koje pokreče ljubav prema sportu te se sva sredstva troše isključivo za opremu, stručna usavršavanja, troškove natjecanja i sl. – otkriva nam Žarko Jančić predsjednik kluba.

Muški odbojkaški klub Čazma do sada se uspjehom  natjecao  u 2.A hrvatskoj odbojkaškoj ligi – centar koja okuplja klubove iz središnje Hrvatske te je i iz godine u godinu ostvaruje sve bolje rezultate.

Od fenjeraša koji se bori za opstanak u nekoliko godina postali smo ekipa koja se bori za sam vrh druge lige, a svojom kvalitetom mogli bi parirati i većini prvoligaša. Najveći uspjeh kluba ostvaren je ove godine uvjerljivim osvajanjem prvog mjesta. S obzirom da ostanak u drugoligaškom natjecanju donosi stagnaciju i nedostatak motiva i ambicija odlučili smo se pokušati plasirati u prvu ligu –   objašnjava nam Krešimir Donđivić, trener MOK Čazma.

Za Čazmu će u petak, subotu i nedjelju pod vodstvom trenera Donđivića igrati: Željko Končar, Dejan Karapandža, Siniša Helešić, Matija Rešćek, Vedran Birt, Vanja Ugrinović, Danijel Trulec, Mario Premuž, Antun Vojković, Tomislav Vasić, Marko Tišljar, Igor Spinčić, Ivan Štajduhar, Branimir Starčević i Ivan Mađarić.

Ulaz na sve kvalifikacijske utakmice je besplatan, a odbojkaši se nadaju velikoj podršci navijača.

Ažurirano ( Četvrtak, 30 Travanj 2015 13:39 )