• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA – 20. KOLO – rezultati

Predavac izgubio u Čazmi, golijade u Ćurlovcu, Bereku i Siraču

Treba reći da je to bila jedna od najzanimljivijih utakmica do sada u ligi, i to bez obzira na težak teren jako se je puno trčalo te čestitam na igri jednim i drugim igračima, jer je na kraju prošlo sve fer i sportski – rekao je Slavko Prišćan, trener Dinama iz Predavca

E-mail Ispis PDF

Ove nedjelje, 24. svibnja, odigrane su utakmice 20. kola I. ŽNL BBŽ. Od šest odigranih utakmica u pet su slavili domaći, u jednoj gosti.

U Novoj Rači domaći NK Trnski dočekao je NK Hajduk iz Hercegovca od koga je izgubio s 0:1.

– Bilo smo u dosta oslabljenom sastavu i na kraju  je to zaslužena pobjeda gostiju koji su bili koncentriraniji i pobijedili. Mi ćemo svoju šansu pokušat tražiti u sljedećim utakmicama – rekao je Blagojević Igor, trener Trnskog iz Nove Rače.

U Gudovcu domaća NK Lasta ugostila je NK Bilo kojeg je pobijedila s 1:0.

U Ćurlovcu domaći NK Omladinac je dočekao BŠK Brezovac te ih bez većih problema nadigrao s 5:1.

– Malo prvo poluvrijeme smo igrali slabije, ali na poluvremenu smo se posložili odigrali drugo poluvrijeme kako treba. Rezultat je na kraju mogao biti i veći, ali je Brezovac imao izuzetno raspoloženog golmana koji je skinuo četiri ili pet zicera – rekao je nakon utakmice Goran Karadža, trener Omladinca iz Ćurlovca.

Čazma je ugostila NK Dinamo iz Predavca koji je vodeći na tablici te ga pobijedila s 3:2.

Domaćin je možda bolje iskoristio teren natopljen vodom koji je bio težak za igru i na kojem smo teško mogli njima parirati. Osim toga, rano smo ostali bez golmana, koji je isključen negdje oko 30. minute, tako da smo do kraja utakmice igrali s igračem manje. Uz sve to uspjeli smo zabiti dva gola i igrali smo jako dobro s igračem manje. No, treba reći da je to bila jedna od najzanimljivijih utakmica do sada u ligi, i to bez obzira na težak teren jako se je puno trčalo te čestitam na igri jednim i drugim igračima, jer je na kraju prošlo sve fer i sportski – rekao je Slavko Prišćan, trener Dinama iz Predavca.

U Bereku domaći NK Tomislav ugostio je NK Brestovac iz Garešničkog Brestovca kojeg je pobijedio s 7:1.

I prije same utakmice znali smo da smo puno bolji i kvalitetniji te smo išli na pobjedu da si osiguramo drugo mjesto. A ono na što smo sad najviše koncentrirani je finale KUP-a – rekao je nakon utakmice Tihomir Pokopac, trener Tomislava iz Bereka.

U Siraču domaći NK Kamen ugostio je NK Bilogorac iz Velikog Trojstva kojeg je pobijedio s čitom peticom – 5:0.

– Prvo poluvrijeme smo dobili s 2:0, a drugo poluvrijeme smo zabili još tri te dominirali do kraja utakmice. Ovom pobjedom osigurali smo opstanak u ligi – rekao je nakon utakmice Marijan Adamović, trener Kamena iz Sirača.

Ažurirano ( Nedjelja, 24 Svibanj 2015 20:59 )