• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL ISTOK – 28. KOLO

Bjelovar izgubio doma, Mladost se vratila s golijade u Požegi

Nakon primljenih prvih golova mi smo psihički pali, a potpuno smo pali nakon našeg drugog autogola. I sve je to vodilo prema ovom visokom porazu. Pohvale golmanu koji je branio odlično, jer je sigurno još toliko golova spasio – rekao je nakon utakmice Nikola Papac, trener Mladosti iz Ždralova

E-mail Ispis PDF

Bjelovar je u ovom kolu ugostio Slaviju iz Pleternice koja je pobjedom od 1:3 potvrdila naslov prvaka lige ove sezone. Jedini gol za domaći Bjelovar postigao je Kolar u četvrtoj minuti, dok je za Slavio sva tri gola postignuo Žuljević, u 32. 46. i 64. minuti.

Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo na Gradskom stadionu u Bjelovaru.

Mladost je ovo kolo gostovala u Požegi gdje je od domaće Slavonije doživjela potop i vratila se doma s primljenih 6 komada.

– Još smo dobro i prošli, jer je moglo biti i 10:0. Poklopilo nam se sve, dva auto gola, bez četiri ključna igrača… Oni su dobra ekipa, u ovom proljetnom dijelu možda i najbolja, bez poraza sa samo jendom neriješenom utakmicom. Nakon primljenih prvih golova mi smo psihički pali, a potpuno smo pali nakon našeg drugog autogola. I sve je to vodilo prema ovom visokom porazu. Pohvale golmanu koji je branio odlično, jer je sigurno još toliko golova spasio – rekao je nakon utakmice Nikola Papac, trener Mladosti iz Ždralova.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 25 Svibanj 2015 10:06 )