• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NATJECANJE U STANDARDNIM I LATINSKO-AMERIČKIM PLESOVIMA ZA 4. »TROFEJ GRADA KOPRIVNICE«

Bjelovarski plesači Vanja i Ilija zlatni u Koprivnici

David Ljevar i Leona Lončarević, »osnovci C«, u obje plesne kategorije osvojili su 3. mjesta i brončane medalje. Petar Klinac i Erna Sočec u kategoriji »mlađa mladež C« osvojili su 4. mjesto u latinsko-američkim plesovima dok su u standardnim plesovima bili 5.

E-mail Ispis PDF

KOPRIVNICA Natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima za 4. »Trofej grada Koprivnice« na kojem je nastupilo 100-tinjak parova, iz 21 kluba, a sudilo je 5 sudaca iz Hrvatske, održano je 23. svibnja u Koprivnici. U dobro popunjenoj dvorani gledatelji su uživali u plesnim pokretima i ritmu zanosnih plesačica i njihovih partnera.

Svojom nazočnošću natjecanje je posjetila i gradonačelnica Vesna Želježnjak koja je uručila pokale finalistima natjecanja.

Pobjednici i nositelji »Trofeja grada Koprivnice« u latinsko-američkim plesovima su u najjačoj kategoriji »odrasli A« su Filip Debelec i Marijeta Rimay iz ŠPK »Tip-Step« iz Siska. U najjačoj kategoriji u standardnim plesovima kategoriji »odrasli B« pobjednici su Bruno Gale-Lora Lonić  iz ŠPK »Takt« Varaždin.

U svojim kategorijama sudjelovao je i bjelovarski ŠPK »H-8« s 3 para. David Ljevar i Leona Lončarević, »osnovci C«, u obje plesne kategorije osvojili su 3. mjesta i brončane medalje.

Petar Klinac i Erna Sočec u kategoriji »mlađa mladež C« osvojili su 4. mjesto u latinsko-američkim plesovima dok su u standardnim plesovima bili 5. Ilija Končar-Vanja Haduković bili su prvi u standardnim plesovima i osvojili su zlatnu medalju dok su u latinsko-američkim plesovima bili 2 i osvojili srebrnu medalju.

Sljedeće natjecanje je u Makarskoj i Splitu.

Ažurirano ( Utorak, 26 Svibanj 2015 10:02 )