• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA – 21. KOLO

Dinamo osvojio prvenstvo! Golijade u Siraču i Garešničkom Brestovcu!

Čestitam svojim igračima na osvojenom prvenstvu, jer sad imamo osam bodova prednosti nad Tomislavom iz Bereka, koji je drugi – izjavo je nakon utakmice Slavko Prišćan, trener Dinama iz Predavca

E-mail Ispis PDF

Ovaj vikend odigrane su utakmice odgođenog 21. kola I. ŽNL BBŽ. Od šest odigranih utakmica u četiri su slavili domaći, dok su u jednoj pobijedili gosti i jedna je odigrana neriješeno.

U Siraču domaći NK Kamen ugostio je NK Trnski iz Nove Rače te ih nadigrao visokim rezultatom od 6:1.

– Odigrali smo dobru utakmicu, a protivnik je možda bio danas malo slabiji i to su razlozi za ovako uvjerljivu pobjedu – rekao je nakon utakmice Marijan Adamović, trener Kamena iz Sirača.

U Veliko Trojstvo u goste je došao NK Tomislav iz Bereka kojeg je domaći NK Bilogorac nadigrao s 3:0.

– Izgubili smo i više nego zasluženo. Katastrofalno smo ušli i pristupili igri. Igrači su već mislima u finalu KUP-a i to nam se obilo o glavu, tako da su danas pojedinci igrali neke svoje privatne utakmice. Sezonu ćemo definitivno završiti na drugom mjestu jer ispred trećeplasiranog Hajduka imamo pet bodova prednosti. Što se tiče cijele sezone, mogu reći da sam  zadovoljan, jer osim što smo je završili na drugom mjestu, izborili smo i finale KUP-a protiv Mladosti. Finale se igra u Bereku i dat ćemo sve od sebe da pružimo dostajan otpor igračima iz Ždralova – rekao je nakon utakmice Tihomir Pokopac, trener Tomislava iz Bereka.

NK Brestovac ugostio je NK Dinamo iz Predavca koji je visokom pobjedom od 7:0 osvojio prvenstvo te postao novi prvak Prve županijske lige.

– Ipak mislim da smo prejaka momčad za Brestovac i dominirali smo tokom cijele utakmice. Imali smo puno prilika za pogotke koje smo uspješno realizirali, a što se vidi iz rezultata. Inače, domaćini su jedna borbena ekipa kojoj nedostaje kvalitete. Nadam se da će se u budućnosti posložiti jer imaju dugu tradiciju igranja nogometa i siguran sam da oni mogu puno više. Čestitam i svojim igračima na osvojenom prvenstvu, jer sad imamo osam bodova prednosti nad Tomislavom iz Bereka, koji je drugi – izjavo je nakon utakmice Slavko Prišćan, trener Dinama iz Predavca.

Čazma je ugostila NK Omladinac iz Ćurlovca te ih pobijedila s 2:0.

– Odigrali smo dobru utakmicu. Iz slobodnog udarca poveli smo s 1:0 u 59 minuti super golom, nakon toga još jedan za 2:0. Cijelo vrijemo smo bili bolji i imali smo više šansi te pohvaljujem igrače na odlično odigranoj utakmici – rekao je nakon utakmice Josip Čićović, pomoćni trener Čazme.

NK BŠK Brezovac ugostio je NK Lastu iz Gudovca koju je pobijedio s 4:2, ali ni s tom pobjedom si nije osigurao opstanak u ligi, o tome će odlučiti utakmica u posljednjem kolu u ovoj sezoni.

– Utakmica je zanimljiva, s puno golova i s puno šansi. Ključni moment je bio kad smo dobili crveni karton i nastavili igrati s igračem manje, a domaći Brezovac je iz tog prekida zabio za 1:0. Domaći su zasluženo pobijedili, a mislim da je odigrana jedna solidna utakmica – rekao je nakon utakmice Darko Coha, trener Laste iz Gudovca.

Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo u Brezovcu.

U Velikoj Pisanici gostovao je NK Hajduk iz Hercegovca koji je s domaćim NK Bilom odigrao neriješeno 2:2.

Prvo poluvrijeme smo bili bolji, poveli smo 1:0 i imali smo više šansi. Gol za izjednačenje na 1:1 primili smo u zadnjim sekundama prvog poluvremena. U drugom povremenu gosti su bolje otvorili i poveli su s 2:1. Imali su i malo veću inicijativu i pritisak. Onda smo mi ponovo napali i zahvaljujući zalaganju, trci i borbenosti mojih igrača uspjeli izjednačiti na 2:2. I mislim da je to i realan rezultat – rekao je nakon utakmice Saša Kranjčević, trener Bila iz Velike Pisanice.

Ažurirano ( Nedjelja, 31 Svibanj 2015 20:24 )