• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


2. NESLUŽBENO PRVENSTVO NOGOMETNOG SAVEZA BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE U ŽENSKOM NOGOMETU ZA SEZONU 2014-2015

Nogometašice Hajduka iz Hercegovca drugu godinu za redom prvakinje Županije

I ovogodišnje prvenstvo je pokazalo da su Hercegovčanke već nekoliko godine suverene vladarice ženskog nogometa na području Bjelovarsko-bilogorske županije, a za to velike zasluge imaju svakako i voditeljica Marjana Javurek i koordinator Vladimir Dušek

E-mail Ispis PDF

HERCEGOVAC Hercegovčanski Hajduk bio je domaćin i organizator 2. neslužbenog prvenstva Nogometnog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije u ženskom nogometu za sezonu 2014-2015.

Naslov pobjednica drugu godinu zaredom pripao je nogometašicama Hajduka iz Hercegovca, koje su vrlo uvjerljivo savladale svoje suparnice iz Velika Pisanice (6:0) i Bjelovara (5:1), koje im na terenu nisu bile dostojan protivnik.

Ozbiljnost s kojom su Hercegovčanke ušle u ovo prvenstvo govori i podatak da su okupile ekipu od 16 igračica. Predvodila ih je kapetanica Magdalena Oršić koja je s postignutih 5 pogodaka ujedno bila i najbolji strijelac Prvenstva. U stopu ju je pratila suigračica Katica Ćosić koja je postigla 4 pogotka i bila nezaustavljiva za protivničke suigračice. Standardo na visokoj razini odigrale su i Stefani Trbojević, Anja Smola, Manuela Štičko, Gabrijela Szabo, Katarina Kolarić, dok vratarka Erna Grčević praktički nije imala ozbiljnog posla na svojim vratima.

Nažalost, ove godine u Prvenstvu su sudjelovale samo tri ženske ekipe, jer su neke u međuvremenu prestale s djelovanjem. I ovogodišnje prvenstvo je pokazalo da su Hercegovčanke već nekoliko godine suverene vladarice ženskog nogometa na području Bjelovarsko-bilogorske županije, a za to velike zasluge imaju svakako i voditeljica Marjana Javurek i koordinator Vladimir Dušek.

Potaknute uspješnim rezultatima i titulama prvakinja u posljednje dvije godine slijedeća želja je Hercegovčanki okušati se u natjecanju za Hrvatski nogometni kup slijedeće jeseni.

Ažurirano ( Petak, 05 Lipanj 2015 18:06 )