• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Trojica Bjelovarčana odpedalirali 331,63 km od Bjelovara do Mandra na otoku Pagu

Za povratak u Bjelovar odlučili su se na četiri kotača, a obećaju da će rute koje slijede biti sve duže i duže. Tko zna, možda se upute na neko od velikih biciklističkih putovanja koja ih jednog dana odvedu do Indije ili možda Kine.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Trojica Bjelovarčana, biciklista rekreativca i velikih zaljubljenika u biciklizam protekli su produženi vikend  proveli uživajući u čarima ovog sporta kojim se bave iz ljubavi i izvan klupskih okvira. Alen Jurić, Vito Gelo i Kruno Černelić pred sebe su postavili zadatak vožnje biciklima od Bjelovara do Mandra na otoku Pagu i bez problema izvršili zadano.

U svom dvodnevnom putovanju odpedalirali su 331,63 km za što im je bilo potrebno 18:32:12 sati vožnje. Ruta koju su odabrali vodila je od Bjelovara preko Karlovca, Duge Rese do Josipdola gdje su odmorili i prenoćili. Nastavak puta, u petak 5. lipnja bio je od Josipdola preko Žute Lokve i Vratnika sve do Senja te nadalje preko Svetog Jurja do trajektnog pristaništa u Prizni. Nakon odmora i vožnje trajektom na otok Pag, svoju su biciklističku avanturu, koja sve više liči na ozbiljno bavljenje biciklizmom, završili vozeći dalje od Žigljena kroz otočka mjesta Gajac i Kolan do krajnjeg cilja u Mandrama.

Za povratak u Bjelovar odlučili su se na četiri kotača, a obećaju da će rute koje slijede biti sve duže i duže. Tko zna, možda se upute na neko od  velikih biciklističkih putovanja koja ih jednog dana odvedu do Indije ili možda Kine.

S čitateljima Zvona podijelili su nekoliko fotografija s putovanja.

Ažurirano ( Utorak, 09 Lipanj 2015 12:29 )