• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


IZVANREDAN REZULTAT ČLANOVA TITAN GYM-a NA PRVENSTVU HRVATSKE

Na svom prvom prvenstvu Marko Copak i Mihael Kunić zlatni!

Ovako dobri ostvareni rezultati natjecatelja SK »Titan gym« Bjelovar, koji su ostvareni u jakoj konkurenciji od preko 100 natjecatelja prvenstveno su motivacija natjecateljima Kluba na još naporniji rad za predstojeća grand prix i svjetska prvenstva u jesenskom dijelu sezone, a vodstvu Kluba potvrda kvalitete rada i motivacija za još veću afirmaciju natjecatelja u ovaj sport

E-mail Ispis PDF

POREČ – BJELOVAR 18. Prvenstvo Hrvatske u bodybuildingu i fitnessu te ujedno i internacionalno natjecanje 3. King & Queen of the Beach na kojima je ukupno nastupilo 9 natjecatelja SK »Titan gym« Bjelovar održano je od 5. do 7. lipnja u Poreču. Najbolje rezultate ostvarili su juniori Marko Copak i Mihael Kunić koji su svaki u svojoj kategoriji junior men's phisique odnjeli prva mjesta te je ujedno i Marko Copak osvojio titulu apsolutnog juniorskog pobjednika u men's phisiqueu. Dečki su ujedno nastupili i u seniorskoj kategoriji men's phisiquea gdje su obadvojica izborila finale te i na 3. King & Queen of the Beach gdje je Marko Copak osvojio u svojoj seniorskoj kategoriji 7. mjesto, a Mihael Kunić 6. mjesto.

Interesantno je da je i Marku Copaku i Mihaelu Kunići ovo bilo prvo natjecanje u životu na kojem su nastupili i odmah osvojili prva mjesta u svojim kategorijama što samo potvrđuje kvalitetu rada s novim uzrastima u SK »Titan gym« Bjelovar.

Od juniora, odnosno juniorki SK »Titan gym« Bjelovar nastupila je i po prvi puta Glorija Filipović, koja je osvojila solidno 5. mjesto u junior bikini fitness kategoriji, inače vrlo perspektivna i jako mlada natjecateljica od koje se uz naporan i kontinuirani rad mogu očekivati značajni rezultati narednih godina u juniorskoj kategoriji.

Izvanredno 2. mjesto osvojila je Mateja Serdar u vrlo jakoj i brojnoj seniorskoj bikini fitness kategoriji gdje joj je samo za dlaku izmaklo prvo mjesto, ali vjerujemo da će svoju kvalitetu potvrditi na narednim natjecanjima i Svjetskom prvenstvu u fitnessu, koje se održava u Budimpešti tijekom 11. mjeseca.

2. mjesto također je u seniorskoj konkurenciji bodybuildinga do 80 kg osvojio Ante Baraba koji je  potvrdio osvojeno 2. mjesto od prije 2 tjedna s Grand prix natjecanja Križ open '15.

Za SK „Titan gym“ Bjelovar nastupili su još Stipe Lončar s osvojenim 6. mjestom u junior men's phisique kategoriji, Antonija  Domazet također s osvojenim 6. mjestom u visokom bikini fitnessu, te izvaredne i perspektivne natjecateljice Marija Tomaš i Ivana Jurković Barna koje ovaj put nisu izborile finale u vrlo jakoj konkurenciji niskog bikini fitnessa, ali od kojih se uz malo duži i kvalitetniji rad mogu u budućnosti očekivati nesumljivo izvaredni rezultati.

Jedan od sudaca na 18. Prvenstvo Hrvatske u bodybuildingu i fitnessu u Poreču bio je i predsjednik SK »Titan gym« Bjelovar – Boris Presečki, inače trener reprezentacije Hrvatske, a ulogu klupskog trenera pored njega vršio je i Zoran Pavlović.

Ovako dobri ostvareni rezultati natjecatelja SK »Titan gym« Bjelovar, koji su ostvareni u jakoj konkurenciji od preko 100 natjecatelja prvenstveno su motivacija natjecateljima Kluba na još naporniji rad za predstojeća grand prix i svjetska prvenstva u jesenskom dijelu sezone, a vodstvu Kluba potvrda kvalitete rada i motivacija za još veću afirmaciju natjecatelja u ovaj sport.

Ažurirano ( Srijeda, 10 Lipanj 2015 23:00 )