• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Titan Gym Bjelovar – najopremljeniji fitness centar u Bjelovaru

U njemu vježbaju rekreativci, oni koji se bave s fitnessom i bodybuildingom, ali i oni koji se pripremaju za natjecanja, trenirat ćete s najboljima

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Titan Gym Bjelovar – najopremljeniji fitness centar u Bjelovaru u kojem se vježbači kosite novim tehnologijama ISO LATARAL sprava i opreme Vasil, Hammer Strength, Precor, Woodway, Life fitness, Greenmaster – Momentum, Kodin, Vibro Gym i dr. Smjestio se na adresi Ulica Andrije Hebranga 29, a kontaktirati ih možete na broj telefona 043 225 132 ili na broj mobitela 098 161 9881.

U njemu vježbaju rekreativci, oni koji se bave s fitnessom i bodybuildingom, ali i oni  koji se pripremaju za natjecanja. Trenirat ćete s najboljima – TRAIN WITH THE BEST! Trener Boris Presečki ima iza sebe 59 natjecanja. Apsolutni je pobjednik Bihać opena 2002. i prvak Hrvatske 1998.

Fitness centar »Titangym« Bjelovar ujedno je i izložbeni salon fitness sprava i opreme Metalcraft-a gdje projektiramo i proizvodimo pod ISO certifikatima. Riječ je o kvalitetnom hrvatskom brandu fitness sprava pod nazivom PREDATOR™ by Metalcraft – Made in Croatia. Sprave se proizvode po uzoru na najnovije tehnologije i biomehaniku sprava koje se koriste u fitness centrima (preko 100 kom sprava). Dugogodišnje iskustvo u ovome sportu te 20 godina dugoj tradiciji u proizvodnji sprava omogućuju i izradu opreme prema zahtjevima kupaca, odnosno Custom made opremu. Nova tehnologija sprava odlikuje se kružnim elipsastim putanjama poluga na spravama te regulacijom opterećenja na sprave u vidu okruglih ploča i sastavljanje dvoručnih utega, a čime se štedi na količini utega u fitness centru. Tu su i posebni kutovi ručica na polugama sprava koji sprečavaju moguće povrede zglobova uslijed intenzivnih ili teških treninga.

Osim toga, u sklopu se nalazi i fitness shop u kojem se možete prije kupnje posvjetovati o supplementima i prehrani za rekreativce i sportaše.

Ažurirano ( Četvrtak, 25 Lipanj 2015 16:01 )