• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Bjelovarsko-bilogorska županija pomaže moto utrke u Gornjoj Petričkoj

Staza je licencirana od strane HMS-a, a zaslužni za njenu izradu su članovi mladog novoosnovanog Motocross kluba Gornja Petrička

E-mail Ispis PDF

GORNJA PETRIČKA Bjelovarsko-bilogorski župan sa suradnicima, 23. lipnja, obišao je u pratnji predsjednika Motocross kluba Gornja Petrička Vlade Mrazovića moto stazu u mjestu Gornja Petrička, stazu na kojoj će natjecatelji iz Hrvatske, ali i inozemstva okušati sreću na utrci koja je najavljena za 25. lipnja.

Staza je to koja je licencirana od strane HMS-a, a zaslužni za njenu izradu su članovi mladog novoosnovanog Motocross kluba Gornja Petrička. Klub je to koji trenutno ima dva istaknuta vozača Mihaela Goleca vozača u klasi Mx85 koji se natječe u prvenstvu Hrvatske te je prošlu sezonu završio kao drugoplasirani u ukupnom poretku. Drugi vozač je Antun Mrazović, koji se isto tako natječe u prvenstvu Hrvatske, u Mx Openu u najjačoj klasi u motocrossu.

Podršku radu tom mladom klubu daje i Bjelovarsko-bilogorska županija sa željom poticanja i unapređivanja motokros sporta kroz održavanje natjecanja u motokrosu, enduru, cross crountiyu i super crossu.

Ažurirano ( Četvrtak, 25 Lipanj 2015 19:35 )