• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Bjelovarčanin Luka na Univerzijadi u južnokorejskom gradu Gwangju

Luka je od siječnja ove godine član taekwondo kluba »Jastreb« iz Zagreba gdje su počeli njegovi značajniji uspjesi u seniorskoj selekciji. Predstavljat će svoje sveučilište – Kineziološki fakultet u Zagrebu.

E-mail Ispis PDF

Luka Horvat, Bjelovarčanin s trenutnom zagrebačkom adresom, nastupit će kao član hrvatskog Taekwondo University Team-a na 28. ljetnoj Univerzijadi koja će se održati od 3. do 14. srpnja u južnokorejskom gradu Gwangju, a na kojoj će Luka predstavljati svoje sveučilište – Kineziološki fakultet u Zagrebu.

Luka je od siječnja ove godine član taekwondo kluba »Jastreb« iz Zagreba gdje su počeli njegovi značajniji uspjesi u seniorskoj selekciji. U Jastrebovom gnijezdu »brusi« formu i stječe nova borbena iskustva trenirajući sa svojim sugrađaninom Vedranom Golecom, najuspješnijim hrvatskim seniorskim reprezentativcem i olimpijskim kandidatom.

Da podsjetimo, Luka je sezonu otvorio osvajanjem zlatne medalje na međunarodnom natjecanju G1 statusa Svjetske taekwondo federacija te je na državnom prvenstvu zauzeo 2.mjesto u kategoriji -80 kg. Na ljetnoj Univerzijadi Luka će nastupiti 10. srpnja u pojedinačnoj kategoriji seniora -80 kg te 13. srpnja na ekipnom natjecanju.

SRETNO LUKA!

Ažurirano ( Srijeda, 01 Srpanj 2015 18:05 )