• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


2. HRVATSKA STOLNOTENISKA LIGA (SLAVONIJA – ZAPAD)

Bjelovarčani slavili na premijernom nastupu u Virovitici

Ova pobjeda puno znači za samopouzdanje ove mlade i perspektivne momčadi Bjelovara pred gostovanje 4. listopada u Slavonskom brodu protiv ekipa OŠB i FLIPA ekipa koje su objektivno slabije od Virovitice

E-mail Ispis PDF

VIROVITICA Na otvaranju sezone novog drugoligaša stolnotenisače Bjelovara čekao je veliki izazov, jer se s druge strane stola nalazili stolnotenisači Virovitice bivši prvoligaši s dosta iskustva, a za Bjelovarčane i trenutak istine koliko može ova mlada i neiskusna momčad sastavljena pretežno od mlađih kadeta.

Virovitičani su se u samom početku nametnuli kao favoriti i nakon vodstva 2/0, činilo se da bodove odnose kući, Bjelovarčani preokreću rezultat sa četiri uzastopne pobjede za veliko slavlje.

Susret su otvorili Varga Dominik i prvi reket Virovitice Đerđ Ivica. Varga je u taj meč ušao dosta grčevito i nervozno te promašivao lopte koje inače žmirećki pogađa i poraz od 3/1 za vodstvo Virovitice.

Drugi susret odigrali su dvanaestogodišnji Ivan Ščuric i Darko Kulej, gdje je Ščuric odigrao vrlo dobro i s malo više koncentracije u završnici moglo je biti i veliko iznenađenje. Susret se prelomio u trećem setu kod rezultata 1/1, Ščuric nije iskoristio dvije set lopte, što iskusni Kulej ne propušta i pobjeđuje 3/1. U igri za pobjedu Bjelovarčane ostavlja najiskusniji član ekipe Dejan Vukman, koji pobjeđuje Zlatka Vanđiju 3/1 i ostavlja tračak nade u moguće iznenađenje.

Prava drama i prijelomnica susreta odigrava se u susretu parova, gdje Bjelovarski par Varga-Vukman nakon gubitka 2/0 u setovima preokreću rezultat na 3/2 u svoju korist, dugo tražeći rješenje za Virovitički par Kulej-Đerđ. Nakon igre parova Varga dobiva krila i opušta ruku te se lako obračunava s Kulej Darkom 3/0, a u najzanimljivijem meću s puno izmjena  Vukman pobjeđuje Đerđa 3/0 za konačno slavlje Bjelovara.

Ova pobjeda puno znači za samopouzdanje ove mlade i perspektivne momčadi Bjelovara pred gostovanje 4. listopada u Slavonskom brodu protiv ekipa OŠB i FLIPA ekipa koje su objektivno slabije od Virovitice.

Ažurirano ( Utorak, 22 Rujan 2015 10:35 )