• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U SKLOPU OBILJEŽAVANJA DANA GRADA BJELOVARA I DANA BJELOVARSKIH BRANITELJA ODRŽANA TRADICIONALNA MOTOALKA

Najbolje gađali Alen Krce i Saša Turniški

Na natjecanju nastupilo je 29 ekipa, devet u kategoriji jednosjed i 20 u kategoriji dvosjed, u kojoj je nastupila i jedna ženska ekipa – Ena Tudić, iz moto kluba Whitecityriders Bjelovar, i Ivana Barbir

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Tradicionalno u sklopu obilježavanja Dana Grada Bjelovara i Dana bjelovarskih branitelja, danas, 27. rujna, motoristi su pokušali, a poneki i pogodili u sridu i to ispred gradskog poglavarstva u Bjelovaru na motoalci. Takmičili su se u dvije kategorije: jednosjed i dvosjed. Specifičnost ovog natjecanja da osim privih tri mjesta vodi se borba i za posljednje mjesto, odnosno onaj koji tri puta sruši alku bez dodira dobiva vijenac s kobasicama.

U jednosjedu gađali su najbolje iz moto kluba Bjelovar. Prvo mjesto osvojio je Alen Krce, drugo Mario Šulc i treće Valentin Gašpar. Nedjeljko Vuletić okitio se vijencem s kobasicama za najbolje promašivanje.

U dvosjedima najbolje su pogađali i prvo mjesto osvojili Alen Krce i Saša Turniški. Drugo mjesto osvojili su tata i sin – Kruno i Davor Bukovac. Nedjeljko Vuletić i Valentino Cestar osvojili su treće mjesto. U ovoj kategoriji kobasicama su se okitili Miroslav Cmrk i Mario Šimunović. Svi redom članovi moto kluba Bjelovar.

Na natjecanju nastupilo je 29 ekipa, devet u kategoriji jednosjed i 20 u kategoriji dvosjed, u kojoj je nastupila i jedna ženska ekipa – Ena Tudić, iz moto kluba Whitecityriders Bjelovar, i Ivana Barbir.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 28 Rujan 2015 06:39 )