• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA – 7. KOLO

Gosti slavili u Brezovcu i Velikom Trojstvu

Poveli smo s 1:0 u drugoj minuti i to autogolom gostiju. Oni su nakon pet, šest minuta izjednačili i vrlo brzo došli i u vodstvo. Prvo poluvrjeme je završilo 1:2. Dečki iz Ćurlovca su bili bolji te su nas zasluženo pobijedili – rekao je nakon utakmice Petar Bošnjak, trener Bilogorca

E-mail Ispis PDF

Ovaj vikend odigrane su utakmice 7. kola I. ŽNL BBŽ. Od šest odigranih utakmica u četiri slavili su domaći, dok su u dvije slavili gosti.

Tomislav je u Bereku ugostio Čazmu koju je pobijedio 3:1.

– Za razliku od prošle utakmice u Hercegovcu, Čazmu smo shvatili ozbiljno i tako smo ušli u utakmicu. Malo nas je poremetilo to što su oni poveli sa 0:1. Uspjeli smo pokazati čvrst karakter i preokrenuti rezultat na 3:1. Dečki su pokazali da ova ekipa ima dušu i srce te im čestitam na pojedi. Moram pohvaliti i protivničku ekipu, koja uz Bilo iz Velike Pisanice te zajedno s nama čini tri najbolje ekipe u ovoj ligi – rekao je nakon utakmice Tihomir Pokopac, trener Tomislava.

U Velikoj Pisanici domaći Bilo dočekao je Hajduk iz Hercegovca kojeg je pobijedio 3:0.

– Po dosta teškom i hladnom vremenu odigrali smo kvalitetnu i dobru utakmicu. Bili smo cijelu utakmicu dominantni i imali puno šansi. Prvo poluvrijeme smo vodili 2:0, a u drugom smo igrali rutinski i na kraju zabili gol da potvrdimo konačnu pobjedu – rekao je nakon utakmice Saša Kranjčević, trener Bila.

Ivanska je ugostila Brestovac iz Garešničkog Brestovca te ih pobijedila 2:0.

– Nakon prošle nedjelje kad smo odigrali ispod razine očekivanog, danas smo odigrali jednu vrlo kvalitetnu utakmicu s puno prilika s naše strane od kojih smo uspjeli samo dvije realizirati. Bili smo bolji tijekom cijele utakmice i pobjeda ni u jednom trenutku nije bila upitna – rekao je nakon utakmice Josip Bartolčić, trener Ivanske.

U Velikom Trojstvu domaći Bilogorac ugostio je Omladinac iz Ćurlovca. U općinskom derbiju bolji su bili gosti, koji su slavili 1:4 te su postigli sve pogotke na utakmici.

– Poveli smo s 1:0 u drugoj minuti i to autogolom gostiju. Oni su nakon pet, šest minuta izjednačili i vrlo brzo došli i u vodstvo. Prvo poluvrjeme je završilo 1:2. Dečki iz Ćurlovca su bili bolji te su nas zasluženo pobijedili – rekao je nakon utakmice Petar Bošnjak, trener Bilogorca.

BŠK je u Brezovcu ugostio Trnski iz Nove Rače koji ga je pobijedio 0:2.

– Utakmica je bila podjednaka sve dok nismo primili i drugi gol. Nakon njega smo se raspali – rekao je nakon utakmice Dario Petrinac , trener BŠK-a.

Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo u Brezovcu.

U Siraču domaći Kamen ugostio je Lastu iz Gudovca koju je pobijedio 2:1.

– Težak teren, težak protivnik i izjednačena borba. Na kraju mi zabismo svoje, a oni svoje i rezultat je 2:1 za nas – rekao je nakon utakmice Marijan Domović, trener Kamena.

Ažurirano ( Nedjelja, 11 Listopad 2015 18:46 )