• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Foksići priredili svečani doček za svoju europsku prvakinju Saru Rajčević

Za to sam trenirala i pripremala se 12 godina. To je 100. medalja, 99. sam osvojila pretprošli vikend u Beogradu. Tako sam i planirala, san mi se ostvario – rekla je Sara Rajčević kojoj su foksići za osvojenu 100. medalju pripremili i posebnu tortu

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Mlada i uspješna natjecateljica Sara Rajčević, članica Hrvatske taekwondo reprezentacije gluhih i najboljeg bjelovarskog taekwondo kluba Fox osvojila je titulu europske prvakinje za seniorke do 67 kilograma na 1. Europskom prvenstvu gluhih u taekwondou u Yerevanu, Armeniji. Iza Hrvatske ostale su reprezentacije Rusije, Turske, Grčke….

Svoju europsku prvakinju Saru Rajčević, i njene trenere Sanelu Tolić Medak i Feđu Medak dočekali su foksići u prostorijama taekwondo kluba Fox, Matice hrvatske 6, u Bjelovaru zajedno s Antunom Korušecom, gradonačelnikom Bjelovara, njegovim zamjenicama Lidijom Novosel i Jasnom Višnjević te Josipom Bartolčićem, načelnikom Općine Ivanska.

– Za to sam trenirala i pripremala se 12 godina. To je 100. medalja, 99. sam osvojila pretprošli vikend u Beogradu. Tako sam i planirala, da 100. bude na Europskom prvenstvu, i ostvario mi se san – rekla je Sara Rajčević kojoj su foksići za osvojenu 100. medalju pripremili posebnu tortu.

Ažurirano ( Subota, 31 Listopad 2015 00:16 )