• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL ISTOK – 12. KOLO

Mladost pobijedila u zadnjoj minuti utakmice, Bjelovar izgubio u Pleternici

Napravili smo greške iz kojih smo primili dva gola, ali na kraju smo ipak zasluženo pobijedili jer smo bili bolji svih 90 minuta – rekao je nakon utakmice Nikola Papac, trener Mladosti

E-mail Ispis PDF

Mladost je u subotu, 31. listopada, u utakmici 12 kola, u Ždralovima na Brdu ugostila Vukovar kojeg je uspjela pobijediti 3:2.

– Gubili smo 1:0 i 2:1 uspjeli smo se vratiti u utakmicu s pogodcima Alena Marasa u 58. minuti, Ivana Ivande u 80. minuti i Matije Vrbanića, čiji je pogodak u 90. minuti presudio za 3:2. Teško smo se vratili poslije dobre igre s Dinamom. Igrači su bili iscrpljeni fizički i psihički. Napravili smo greške iz kojih smo primili dva gola, ali na kraju smo ipak zasluženo pobijedili jer smo bili bolji svih 90 minuta – rekao je nakon utakmice Nikola Papac, trener Mladosti.

Bjelovar je ovo kolo gostovao u Pleternici, gdje je izgubio od domaće Slavije 2:0.

– Na početku utakmice imali smo dvije izgledne prilike, a u jednoj od tih prilika smo pogodili stativu. Nakon toga smo držali konce u svojim rukama. No, onda je Slavija iz jednog udarca postigla pogodak. Na početku drugog poluvremena dobili smo crveni karton te nekoliko minuta nakon toga Slavija je postigla i drugi pogodak. Nakon toga smo se i dalje borili, ali samo ipak izgubili utakmicu – rekao je nakon utakmice  Matija Jasenko, tajnik i fizioterapeut Bjelovara.

Ažurirano ( Subota, 31 Listopad 2015 18:21 )