• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA – 10. KOLO

Tomislav pobijedio Bilogorca te tako osigurao naslov jesenskog prvaka

Respektirali smo Bilogorac iz više razloga. Oni su dobra ekipa, i kolo prije pobijedili su Hajduka te su došli k nama neopterećeni. Isto tako poštujem kolegu Peru Bošnjaka, njihovog trenera, mog prijatelja i prvoligaškog igrača koji dobro vodi ekipu Bilogorca – rekao je nakon utakmice Tihomir Pokopac, trener Tomislava

E-mail Ispis PDF

NK Tomislav iz Bereka, jesenski prvak lige – foto: Zoran Kočiš

Ovaj vikend odigrane su utakmice 10. kola I. ŽNL BBŽ. Od šest odigranih utakmica u pet su slavili domaći, dok su u jednoj slavili gosti.

Čazma je ugostila Trnski iz Nove Rače kojeg je uvjerljivo nadigrala i pobijedila 8:0.

– Bili smo bolji cijelu utakmicu. Prvo poluvrjeme je završilo 3:0, a u drugom smo postigli ostalih pet. Zasluženo smo pobijedili, a rezultat je mogao biti i veći – rekao je nakon utakmice Božo Vuković, trener Čazme.

Omladinac je u Ćurlovcu ugostio Lastu iz Gudovca od koje je izgubio 0:2.

– Potpuno zaslužena pobjeda. Znači, pored ta dva gola imali smo još tri ozbiljne šanse koje nismo iskoristili. Cijelu utakmicu smo kontrolirali iako je prvo poluvrjeme bili dosta nervozno s puno prekida i bez šansi. U drugom kad smo otvorili igru dali smo dva gola, a još smo tri mogli. Domaći nam nisu ozbiljnije zaprijetili – rekao je nakon utakmice Darko Coha, trener Laste.

Brestovac je u Garešničkom Brestovcu ugostio Kamen iz Sirača kojeg je pobijedio 4:3.

– Gosti su u prvom poluvremenu nakon naše dvije propuštene prilike lako došli do vodstva 0:2. Mi smo to uspjeli smanjiti krajem poluvremena na 1:2 i to nam je dalo nadu da u drugom poluvremenu možemo sustići taj rezultat. To se je i dogodilo. Gosti su u prvom poluvremenu bili bolji u igri, ali međutim drugo poluvrjeme smo mi preuzeli inicijativu i postigli pogotke te zasluženo pobijedili – rekao je nakon utakmice Željko Rebrović, trener Brestovca.

Hajduk je u Hercegovcu ugostio BŠK iz Brezovca kojeg je uvjerljivo pobijedio 4:0.

– Napravili smo previše grešaka u obrani, nismo iskoristili svoje što smo imali i rezultat je takav kakav je – rekao je nakon utakmice Dario Petrinac, trener BŠK-a.

Tomislav je u Bereku ugostio Bilogorac iz Velikog Trojstva kojeg je uvjerljivo pobijedio 6:1.

– Respektirali smo Bilogorac iz više razloga. Oni su dobra ekipa, i kolo prije pobijedili su Hajduka te su došli k nama neopterećeni. Isto tako poštujem kolegu Peru Bošnjaka, njihovog trenera, mog prijatelja i prvoligaškog igrača koji dobro vodi ekipu Bilogorca. Imali smo poštovanje prema njima i tražili smo što prije da postignemo gol. Uspjeli smo ga zabiti i poluvrjeme završiti vodstvom 2:0, a drugo poluvrjeme je bilo samo pitanje s koliko će razlike na kraju završiti utakmica. Kolo prije kraja jesenskog dijela natjecanja osigurali smo naslov prvaka. Uživamo u nogometu i guštamo u svakoj utakmici – rekao je nakon utakmice Tihomir Pokopac, trener Tomislava.

– Tomislav nas je zasluženo pobijedio. Čestitke domaćoj ekipi Tomislava na zasluženoj pobjedi i na osvajanju jesenskog dijela prvenstava. Imali smo i mi nekih svojih šansi, ali oni su pogodili sve što su puknuli. Mislim da općina i nogometni klub Tomislav zaslužuju puno bolji teren nego što ga imaju. Igralište je stvarno jako loše, ali to nije naravno razlog zašto smo mi izgubili – rekao je nakon utakmice Petar Bošnjak, trener Bilogorca.

Bilo je u Velikoj Pisanici ugostio Ivansku koju je uvjerljivo pobijedio 5:1.

– Poveli smo vrlo rano, negdje u trećoj minuti 1:0. Prvo poluvrjeme nismo s igrom bili baš na nivou, već je bila izjednačena igra. Drugo poluvrjeme smo otvorili puno bolje i stisnuli smo goste na njihovu polovici i stvorili puno šansi te zabili još četiri lijepa gola i osigurali uvjerljivu pobjedu. Gosti su smanjili pred kraj utakmice pogotkom iz slobodnog udarca – rekao je nakon utakmice Saša Kranjčević, trener Bila.

Ažurirano ( Nedjelja, 01 Studeni 2015 17:43 )