• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


BJELOVARSKI TAEKWONDO BORCI NASTUPILI NA TURNIRU JASTREB OPEN U ZAGREBU U DOMU SPORTOVA

Foksici osvojili 24 medalje i borili se u 11 finala

Fox je tako na kraju osvojio ekipno drugo mjesto, iza brojčano nadmoćnog kluba domaćina koji je nastupio sa 70-ak boraca. Lovro Mavrlja i Sara Gelenčer proglašeni su za najbolje juniore turnira.

E-mail Ispis PDF

ZAGREB Proteklog vikenda, 28. i 29. studenoga, članovi taekwondo kluba FOX nastupili su na jednom od najvećih međunarodnih turnira, ako izuzmemo turnire iz G1 serije, u Europi. Nešto više od 1000 natjecatelja, 70 klubova iz osam zemalja prisustvovalo je na turniru Jastreb Open u Zagrebu u Domu sportova, a koji se održao u čast grandmastera Lee Kwangbae-a 9-DAN i njegovog 70. rođendana. Čestitkama se pridružila i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović koja je otvorila natjecanje na svečanom otvorenju. Taekwondo klub FOX je bio jedini predstavnik Bjelovara i županije na ovom velikom turniru.

FOX najbolji sportski klub u gradu opravdao je svoje ime i napravio još jedan vrhunski rezultat. Iz Foxa borilo se 31 natjecatelj, koji su zajedno osvojili 24 medalje te izborili čak  11 finala. Zlata su osvojili: Lovro Mavrlja, Sara Gelenčer, Diana Bizjak, Renee Kuleš i Patrick Dukanović. Malo manje sreće u svojim finalima imali su: Silvija Jović, Filip Milošević, Andrea Pacadi, Damjan Radinić, Ena Šimunić, Petra Miškulin,Ela Dolenac te su osvojili srebrne medalje. Dok su brončane medalje osvojili: Mateo Knezić, Stefan Milošević, Emanuel Radić i Ivano Grigorov.

Specijalnim medaljama za hrabrost na svom prvom službenom turniru okitili su se: Olja Rajčević, Paulina Kovačević, Angelo Toth, Ema Sekulić, Adrian Sablić, Lovro Gadanac, Leo Lusavec, Borna i Lana Bertić.

Foksići su svi imali atraktivne borbe te s visokim rezultatima pobjeđivali svoje protivnike.

Fox je tako na kraju osvojio ekipno drugo mjesto, iza brojčano nadmoćnog kluba domaćina koji je nastupio sa 70-ak boraca. Lovro Mavrlja i Sara Gelenčer proglašeni su za najbolje juniore turnira.

Čestitke svima na odličnim rezultatima. Veliko hvala našim roditeljima i prijateljima koji su nas glasno bodrili sa tribina. Atmosfera je bila vrhunska, poručuju iz kluba Fox.

Ažurirano ( Srijeda, 02 Prosinac 2015 14:17 )