• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Nagradili Dominika Gecana, uspješnog mladog karatistu, s 1000 kuna

U četiri godine treniranja postao je nositelj plavog pojasa, a samo u prošloj godini osvojio petnaestak odličja. Najponosniji je na treće mjesto ekipno osvojeno na Prvenstvu Hrvatske te 1. i 2. mjesto na Zagrebačkom prvenstvu.

E-mail Ispis PDF

ČAZMA Dominik Gecan, desetogodišnjak iz Pavličana, uspješan je mladi karatist koji je u četiri godine treniranja postao nositelj plavog pojasa, a samo u prošloj godini osvojio petnaestak odličja. Najponosniji je na treće mjesto ekipno osvojeno na Prvenstvu Hrvatske te 1. i 2. mjesto na Zagrebačkom prvenstvu.

Član je Karate kluba »KIK« iz Ivanić Grada, a tim se sportom počeo baviti u nekadašnjem čazmanskom Karate klubu »Sokol«. Treniraju ga otac i sin – Darko i Jakov Bunjevac.

Na dosadašnjim uspjesima čestitao mu je gradonačelnik Dinko Pirak s kojim se danas susreo. Čestitao je i roditeljima na predanosti i ustrajnosti da Dominiku omoguće bavljenje i napredovanje u omiljenom sportu. Budući da je zbog malog broja polaznika čazmanski karate klub ugašen, na višesatne treninge svakodnevno moraju putovati u susjedna mjesta.

Kako bi im pomogli u troškovima i nagradili Dominika za dosadašnje uspjehe, iz Gradskoga je proračuna obitelji Gecan isplaćeno 1000 kuna.

Ažurirano ( Srijeda, 27 Siječanj 2016 18:30 )