• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL ISTOK – 20. KOLO – rezultati

Bjelovar slavio na Gradskom stadionu, Mladost slavila u Ludbregu

Zahvalio bi se publici na današnjoj podršci i nadam se da će u sljedećim utakmicama doci u još većem broju jer su to mladi igrači NK Bjelovara svojim igrama zaslužili – rekao je nakon utakmice Mario Kos, trener Bjelovara

E-mail Ispis PDF

Foto: ilustracija (arhiva Zvona)

Bjelovar je u subotu, 26. ožujka, u utakmici 20. kola, na Gradskom stadionu ugostio Vukovar, kojeg je nadigrao 3:0. Kuprešak je za Bjelovar postigao dva gola te Furmek jedan.

Sad će ispasti da se ponavljam iz kola u kolu, ali moram čestitati svojim igračima na još jednoj odličnoj utakmici. Od samog početka smo kontrolirali utakmicu, i osim tri gola stvorili smo još desetak prilika i mislim da je bjelovarska publika otišla sretna i zadovoljna sa Gradskog stadiona. Zahvalio bi se publici na današnjoj podršci i nadam se da će u sljedećim utakmicama doci u još većem broju jer su to mladi igrači NK Bjelovara svojim igrama zaslužili – rekao je nakon utakmice Mario Kos, trener Bjelovara.

Mladost je u ovom kolu gostovala u Ludbregu gdje je domaću Podravinu pobijedila 2:3. Mile Sučić je za Mladost postigao dva gola te Alen Maras jedan.

– Prvo poluvrijeme vodili smo 2:0. Igrali smo odlično, trebalo je možda biti tri ili četiri razlike, dok su oni imali jednu situaciju iz prekida iz koje su nam uspjeli zabiti gol. U drugom poluvremenu su domaći uspjeli izjednačiti, iz prekida igre zbog prekršaja. Imali su i penal oko 75. minute i priliku da povede, ali je njihov kapetan to promašio. U 93. minuti Maras je iz slobodnog udarca zabio za našu zasluženu pobjedu 3:2 – rekao je nakon utakmice Nikola Papac, trener Mladosti.

Ažurirano ( Subota, 26 Ožujak 2016 19:16 )