• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


3. TURNIR ZAGREBAČKE BADMINTON LIGE U SEZONI 2015./2016.

Fran Čanić prvi, a Lucija Barišić druga

UBK Bjelovar se ovim putem zahvaljuje i vrijednim sponzorima Educirajme.com, Koestlin, caffe bar Neopravdani, Sambi d.o.o., Fitness STEP Bjelovar te roditeljima na njihovoj izvrsnoj suradnji i pomoći

E-mail Ispis PDF

ZAGREB Treći krug Zagrebačke badminton lige koji je okupio 70-tak natjecatelja iz Bjelovara, Koprivnice, Kutine, Prijedora, Siska, Vrbovca i Zagreba, a među kojima je nastupilo i 12 polaznika UBK Bjelovar, održan je u subotu 19. ožujka, u Zagrebu na Velesajmu u paviljonu 25 u dvorani  »Turbo Limač«

Lucija Barišić u svom trećem nastupu u konkurenciji djevojčica od 1. do 4. razreda u kojoj je nastupilo 13 natjecateljica osvojila je izvrsno 2. mjesto, dok je Laura Nikšić osvojila deveto mjesto.

U konkurenciji dječaka od 1. do 4. razreda u kojoj je nastupilo 17 natjecatelja,  Fran Čanić osvojio je fantastično prvo mjesto, dok su Domagoj Derifaj, Bojan Radičević, Fran Kaminski i Filip Ileković odigrali neizvjesne mečeve i postigli solidne rezultate.

U  konkurenciji dječaka od 7. do 8. razreda nastupilo je 10 natjecatelja, a najbolje plasirani u jakoj konkurenciji bio je Karlo Pleskalt sa solidnim 8. mjestom, dok je Antonio Klemić osvojio 10. mjesto.

U konkurenciji dječaka od 5. do 6. razreda nastupilo je 8 natjecatelja, a Tin Čanić osvojio je odlično peto mjesto.

U konkurenciji djevojčica od 5. do 6. razreda nastupilo je 12 natjecateljica, a Ema Mihaljev u svom drugom nastupu osvojila je izvrsno treće mjesto. Dobre rezultate ostvarile su i Gabrijela Grudenić  (5. mjesto), te Jana Tolnaj (7. mjesto), dok je Nataša Uzelac u svom prvom nastupu na turniru osvojila 12 mjesto.

UBK Bjelovar se ovim putem zahvaljuje i vrijednim sponzorima Educirajme.com, Koestlin, caffe bar Neopravdani, Sambi d.o.o., Fitness STEP Bjelovar te roditeljima na njihovoj izvrsnoj suradnji i pomoći.

Ažurirano ( Četvrtak, 31 Ožujak 2016 11:29 )