• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ODRŽAN ČETVRTI KRUG ZAGREBAČKE BADMINTON LIGE

Lucija Barišić prva, Tin Čanić drugi

Ovim putem se zahvaljujemo i našim vrijednim donatorima koji su nam pomogli u nabavi rekvizita i opreme za što kvalitetniji rad s djecom, te nam na taj način omogućili da postižemo sve bolje rezultate – Educirajme.com, Koestlin, caffe bar Neopravdani, Sambi d. o. o., Fitness STEP Bjelovar, TPO Feletar, Pizzeria Donald Duck te roditeljima na njihovoj izvrsnoj suradnji i pomoći

E-mail Ispis PDF

ZAGREB Četvrti krug Zagrebačke badminton lige koji je okupio 70-tak natjecatelja iz Bjelovara, Koprivnice, Kutine, Prijedora, Siska, Vrbovca i Zagreba, a među kojima je nastupilo i 18 polaznika UBK Bjelovar, održan je prošle subote, 16. travnja,

Lucija Barišić u svom četvrtom nastupu u konkurenciji djevojčica od 1. do 4. razreda u kojoj je nastupilo 13 natjecateljica uvjerljivo je osvojila fantastično 1. mjesto.  Laura Nikšić osvojila je izvrsno  peto mjesto, a dobre rezultate postignule su i Nika Rumenjak (7. mjesto), Nika Božić  (10. mjesto) te Laura Kovačić (13. mjesto).

U konkurenciji dječaka od 1. do 4. razreda u kojoj je nastupilo 19 natjecatelja, Fran Čanić osvojio je izvrsno četvrto mjesto, dok je Bojan Radičević osvojio je odlično sedmo mjesto, Fran Kaminski deveto mjesto te Domagoj Derifaj 17. mjesto.

U konkurenciji dječaka od 7. do 8. razreda nastupilo je 10 natjecatelja, a najbolje plasirani u jakoj konkurenciji bio je Karlo Pleskalt s odličnim 5. mjestom, dok je Antonio Klemić osvojio 9. mjesto.

U konkurenciji dječaka od 5. do 6. razreda nastupilo je 11 natjecatelja, a Tin Čanić osvojio je fantastično drugo mjesto.

U konkurenciji djevojčica od 5. do 6. razreda nastupilo je 11. natjecateljica, a Gabrijela Grudenić osvojila je šesto mjesto. Dobre rezultate ostvarile su i Ema Mihaljev (7 . mjesto) te Jana Tolnaj (9. mjesto) i Nataša Uzelac (10.  mjesto).

Ovim putem se zahvaljujemo i našim vrijednim donatorima koji su nam pomogli u nabavi rekvizita i opreme za što kvalitetniji rad s djecom, te nam na taj način omogućili da postižemo sve bolje rezultate – Educirajme.com, Koestlin, caffe bar Neopravdani, Sambi d. o. o., Fitness STEP Bjelovar, TPO Feletar, Pizzeria Donald Duck te roditeljima na njihovoj izvrsnoj suradnji i pomoći.

Nakon završenog turnira pratili smo uživo polufinale Međunarodnog prvenstva Hrvatske u Lučkom te se upoznali i slikali s našim reprezentativcima Zvonimirom Đurkinjakom i Mateom Ćičom koji su se plasirali u finale mješovitih parova.

Ažurirano ( Srijeda, 20 Travanj 2016 12:09 )