• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Foksići biciklijadom proslavili 12. rođendan

Klub je u suradnji sa svojim dugogodišnjim sponzorom popularnom bjelovarskom firmom Koestlin d.o.o poklonio 250 majica svojim članovima za svoj rođendan

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Drugi dio foksića, oni koji nisu nastupili su na prvom kriterijskom turniru za odlazak na juniorsko svjetsko prvenstvo, okupio se da odradi team building kako bi se družili van sportskih terena ,a ujedno i proslavili dvanaest godina kluba. Foksići su se okupili u Boriku te su se pridružili biciklijadi koja je vodila do izletišta i vinarije Coner. Gdje su se ugodno družili, zabavljali, ali i odradili korisnu rekreaciju sa svojim najdražim članovima i njihovim obiteljima .

Foksovi treneri su poznati sa svojim programima koje nude svojim dragim članovima, od klupskog sanjkanja, maskenbala, klupskog turnira, polaganja pa sve do biciklijade. Treneri se bave svim uzrastima od najmanjih do najstarijih pritom uključujući njihove roditelje i ostale članove obitelji.

Klub je u suradnji sa svojim dugogodišnjim sponzorom popularnom bjelovarskom firmom Koestlin d.o.o. poklonio 250 majica svojim članovima za dvanaesti rođendan.

Svi u klubu su izuzetno zadovolji što se postiglo u dvanaest godina i što smo iz malog podruma postali najuspješniji gradski kolektiv.

Ovim putem pozivamo sve građane da postanu dio uspješnog tima i da nam se pridruže u našem Fox Brlogu.

Ažurirano ( Nedjelja, 24 Travanj 2016 23:21 )