• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PLESNI TEČAJEVI U ŠPORTSKOM PLESNOM KLUBU "H8"

ZA SVE KOJI VOLE PLES

Ovih je dana počeo i plesni tečaj za odrasle koji se uče pravilnim plesnim koracima i ponašanju na plesnim podijima, ali i plesu kao obliku sportske rekreacije.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR – Želite li naučiti plesati društvene, standardne i latinsko-američke plesove, nezaobilazno mjesto je Športsko plesni klub "H8", poznata i priznata plesna škola za sve uzraste i prigode. Engleski i bečki valcer, tango, dvokorak, svatovska polka, disco fox, rock'n'roll, jive, samba, rumba, cha-cha-cha, salsa i druge plesove možete naučiti samo za dvadesetak sati tečaja!

Športski plesni klub ''H-8'' osnovao je 2003. godine dr. sc. Dragutin Hubak. Ime Kluba izabrao je prema nekad kultnom bjelovarskom disko-klubu koji je bio sinonim za dobre plesnjake u Bjelovaru 80-ih godina prošloga stoljeća. Danas je ''H8'', uz rad s odraslima, poznat u Bjelovaru i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji i po radu s djecom svih uzrasta. Odnedavno, osim plesne edukacije za djecu i odrasle, u Bjelovaru je uvedena i plesna ritmika za one najmlađe - koji još ne idu u školu. Osim toga, osmišljen je i program plesne edukacije za mladence, kao i za sve one koji žele ''ubrzano'' ovladati osnovama plesnoga umijeća.

Klub ima desetak sportsko-natjecateljskih parova koji su osvajali državna prvenstva, bili državni viceprvaci, ulazili u mnoga finala i osvojili veliki broj prvih mjesta i zlatnih medalja. "H8" je bio i organizator nekoliko velikih međunarodnih športsko-plesnih natjecanja u Bjelovaru.

Ovih je dana počeo i plesni tečaj za odrasle, na kojemu se desetak polaznika uči pravilnim plesnim koracima i ponašanju na plesnome podiju, ali i plesu kao obliku sportske rekreacije. Stoga, ako ste zainteresirani za tečaj, ili druge klupske aktivnosti, informacije možete dobiti upitom na broj 098-29 07 18.

Ažurirano ( Petak, 08 Veljača 2013 10:23 )