• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


DRŽAVNO PRVENSTVO U LATINOAMERIČKIM PLESOVIMA

PLESNA ELITA BJELOVARSKE REGIJE

Među devedeset parova, Bjelovar su predstavljala tri para u različitim kategorijama. Članovi Športskog plesnog kluba »Bjelovar«, Kristijan Jaković i Mihaela Lukčić osvojili su osamnaesto mjesto, Dominik Majdandžić i Nika Prevedan dvadeseto, a Donovan Pavleković i Lorena Široki visoko osmo mjesto.

E-mail Ispis PDF

KOPRIVNICA Prošlog vikenda u Koprivničkoj gradskoj dvorani odražno je Državno prvenstvo u latinoameričkim plesovima. Među devedeset parova, Bjelovar su predstavljala tri para u različitim kategorijama. Članovi Športskog plesnog kluba »Bjelovar«, Kristijan Jaković i Mihaela Lukčić osvojili su osamnaesto mjesto, Dominik Majdandžić i Nika Prevedan dvadeseto, a Donovan Pavleković i Lorena Široki visoko osmo mjesto. Svi su zadovoljni svojim plasmanom, uzevši u obzir da je na natjecanju nastupila samo elita hrvatskog sportskog plesa.

Plesna kultura u Bjelovaru ima čvrste temelje koje izgrađuju plesačice i plesači svojim vrijednim radom. Uz sigurno vodstvo i kvalitetne trenere, svakim danom postižu najbolje rezultate, unatoč krizi koja je se očituje i u činjenici da se iz Bjelovara i regije na natjecanje prijavio još samo jedan plesni par.

Ažurirano ( Utorak, 26 Ožujak 2013 17:40 )