• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


MALA LIGA VISEĆE KUGLANE – TREĆE I ČETVRTO KOLO U TOPUSKOM

REKORD IGORA ZGURIĆA

Napravio je najbolji pojedinačni rezultat lige s 111 srušenih čunjeva

E-mail Ispis PDF

TOPUSKO Nastavilo se je druženje sudionika Male lige viseće kuglane odigravanjem 3. i 4. kola u Topuskom. Domaćini i organizatori bili su ekipe HVIDR-e Topusko i AD FINES-a.

Ovaj put na poziv organizatora, počastili su nas svojim prisustvom izaslanik ministra branitelja Predraga Matića načelnik službe za pravne poslove Ministarstva branitelja Tomo Bogović, a u ime Sisačko-moslavačke županije član Savjeta za pitanja hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata Ivica Pandža. U ime domaćina, ali i pokrovitelja natjecanja, skup su pozdravili direktor marketinga poduzeća Top-terme Nikola Zgurić i načelnik općine Topusko Nikola Abramović.

Prije početka sportskog natjecanja, izaslanstva su zapalila svijeće kod spomenika braniteljima kod zgrade općine Topusko. Natjecanje se održavalo na terasi hotela "Petrova gora", kod ulaza u lječilište i Top-terme Topusko. Nakon pozdravnih riječi organizatora, pokrovitelja i gostiju u 10 sati počela su natjecanja na dvije kuglane. Kao i uvijek prve su bile domaće ekipe, odmah za početak HVIDR-a Topusko krenula je odličnim rezultatom od 366 čunjeva, inače drugim najboljim rezultatom lige ovih nekoliko godina. Najbolji rezultat još uvijek drži HVIDR-a Susedgrad s 375 čunjeva iz prošle godine s natjecanja u Petrinji. Druga je bila ekipa AD FINES Topusko sa 336, a HVIDR-a Petrinja bila je treća, sa samo čunjem manje od drugoplasiranih čime je ostala u vrhu i dalje. HVIDR-a Susedgrad četvrtim mjestom pokazala je da se još ne predaje, a možda se i vraća u nekadašnju formu kada su bili najbolji bez premca.

Jedan rekord je ipak postignut, član ekipe HVIDR-e Topusko Igor Zgurić napravio je najbolji pojedinačni rezultat lige s 111 srušenih čunjeva. Na drugoj kuglani bili su dosta različiti rezultati u odnosu na prvu. HVIDR-a Susedgrad bila je najbolja s 345 čunjeva, a UHDDR Bjelovar su bili drugi s 339. UHDDR bi mogli biti ugodno iznenađenje ove godine. Trećim mjestom HVIDR-a Topusko izbila je na prvo mjesto u ukupnom poretku, jer je HVIDR-a Petrinja u ovom kolu osvojila 7 bodova šestim mjestom.

TABLICA NAKON ČETIRI KOLA

Ekipa

Bodovi

1. HVIDR-a TOPUSKO

45

2. HVIDR-a PETRINJA

42

3. PETRUS

37

4. UHDDR BJELOVAR

36

5. HVIDR-a GENERALSKI STOL

35

6. AD FINES

34

7. HVIDR-a SUSEDGRAD

32

8. UTI BJELOVAR

23

9. HVIDR-a MAKSIMIR

20

10. HVIDR-a DUBRAVA

14

11. HRV BBŽ

14

Ažurirano ( Srijeda, 17 Travanj 2013 10:42 )