• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ČETVRT FINALE KUPA BBŽ

BJELOVAR I MLADOST(Ž) – FINALE PRIJE FINALA

U prostorijama Nogometnog saveza BBŽ izvučeni su parovi utakmica četvrt finala Kupa BBŽ, a koje će se odigrati u srijedu, 24. travnja u 17,30 sati.

E-mail Ispis PDF

Do natjecanja u četvrt finalu Kupa Bjelovarsko-bilogorske županije, od 60. klubova koliko ih ima na području Saveza, ostalo je još osam i to dva trećeligaša-sjever, pet županijskih prvoligaša, a među njih se ugurao i županijski drugoligaš Kamen iz Sirača.

U prostorijama Nogometnog saveza BBŽ izvučeni su parovi utakmica četvrt finala Kupa BBŽ, a koje će se odigrati u srijedu, 24. travnja u 17,30 sati. Kuglice su se i ovog puta poigrale jer su već u četvrt finalu spojile dva najbolja županijska kluba trećeligaše Bjelovar i Mladost iz Ždralova i koji su u pravili i najviše puta bili pobjednici. Nogometna je to poslastica koja, kao uostalom i u prvenstvenim utakmicama, privlači veliki broj gledatelja na Gradski stadion. U četvrt finalu Kupa BBŽ sastaju se u Predavcu: Dinamo – Trnski (Nova Rača) – sudi Goran Novosel, u Garešnici: Garić-Bilogorac (Veliko Trojstvo) – sudi Goran Lučić, u Velikim Zdencima: Zdenka – Kamen (Sirač) – sudi Stjepan Hruškar i u Bjelovaru: Bjelovar – Mladost (Ždralovi) – sudi Mario Petrović.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 22 Travanj 2013 20:30 )